Kdyz jsem vam pred casem tvrdil ze na me sestave udelam 4300 bodu v 3dmarku2001 tak mrkejte....mohuzel mi nejde ulozit na web madonionu...tak si stahnete tohle a otevrete v 3dmarku... Nak
home.tiscali.cz/nakadah/nakadah.3dp
Printable View
Kdyz jsem vam pred casem tvrdil ze na me sestave udelam 4300 bodu v 3dmarku2001 tak mrkejte....mohuzel mi nejde ulozit na web madonionu...tak si stahnete tohle a otevrete v 3dmarku... Nak
home.tiscali.cz/nakadah/nakadah.3dp
Skus ci mas tolko aj v 2003ke :wink:
Tu bych se ani neobtezoval stahovat...vzdyt by mi jel jen jeden test :o Nak
A proč bys tolik neměl mít. Já mám celeron 1,3 na 1,5 a mx440 a mám 5300. (po přetaktování na 350/500).
a co máš za MX440? Od jakého výrobce,že ti de na 350MHz?????Citace:
Původně odeslal kofein
hmmm, taky sem napis na jaky to mas sestave, nehlede k tomu ze nak ma mx420 s SDRAM coz ej u grafarny pekelnej rozdil vuci tvym DDR :wink:Citace:
Původně odeslal kofein
Sakra moje PCI MX420 DDR 250/400 dela cca 3100.
Budu to muset testnout pretaktovany...
a to mam PIII-1400 :evil: tady je neco spatne...
je pravda ze mám ddr a to je rozdíl takže na tý 420 je to dobrý výsledek. Jinak mám kartu od solteku. Včera jsem si přeinstaloval ovladače protože mi blbnul unreal 2 a ted je vse v poho. Taky se mi zvýšila trochu rychlost a ted mám 5360. Je pravda že možná nestíhaj paměti (asi po 2 hodinovém hraní občas někde proskočil nějákej bordel ale to může být i hrou, třeba quake 3 je v pohodě.) Na pamětích nejsou chladiče a asi by to chtělo je tam dát. Jinak chladič na cpu grafiky se ani moc nezahřívá. Taky mi ty nový ovladače dost pomohly. Před tím jsem ten unreal 2 hrál 0124x768 a detaily na minimum. Ted to chodí 1280x1024 a detaily na medium. Jinak všechno zaplí mimo FSAA a je to plynulý až na to že se to občas tak na 3 sekundy zastavý a pak jede dál. To je asi přetaktováním protože mi to dřív nedělalo.
Kdyz uz jsme u toho, tak jaky drivery tam mate ? A jaky Wokna ?
No ja mam WinXP a det. 41.XX (nevim presne) Nak
Já mám win XP (CZ bez service packu), ovladače 41.XX taky nevim. Ty novy ovladače mi fak pomohly. maj už přepracovany ty záložky v nastavování.
Taky si to myslim....ty zalozky a nastaveni jsou super... Nak
nj ale to je jen 64 bitova a ma SDramy(nektere)Citace:
Původně odeslal kofein
Sakra lidi, vy mne stvete, po clocknuti na 315/450 mito delalo jen 3350 a po nainstalovani det.41.09 na w98se porad jen 3410.
ku.a co je spatne ? :evil: nerikejte, ze to PCI uzere 30-40%
PCI uzere 40-60%, v novych hrach ako v pohode uzere nenormalne, :?