Re: Skodik - CASIO QV-R51
Tretia sa mi celkom paci, akurat mi tam chyba viac priestoru vlavo a hore (smer, ktorym sa pes pozera).
Ostatne su imho nic moc kvoli kompozicii. (foteny objekt z leteckeho pohladu)
Citace:
Původně odeslal PiT
Tretia sa mi celkom paci, akurat mi tam chyba viac priestoru vlavo a hore (smer, ktorym sa pes pozera).
Ostatne su imho nic moc kvoli kompozicii. (foteny objekt z leteckeho pohladu)
Jj, ta treti se mi asi taky nejvice libi, ale bohuzel je to snad jedina ktera je takhle trochu naplacla = nemuzu uz ji posunout vice doleva.
Mam jeste jednu, temer uplne stejny pohled jen ma jazyk az uplne na nose, temer az neuveritelne, ale moc se to na zpracovani nehodi :)
A mas pravdu to z toho "leteckeho" pohledu je takove divne, vidis, to jsem si ani neuvedomil, diky!
Asi tak ako písal PiT, pri tretej fotke by som posunul rám trocha doprava, aby hlava psa bola viac nalavo. Nabudúce si skús sadnúť na zem, na úreveň psa. Sice budeš mať typické fotky domáceho mazlíčka, ale keď bude pes okolo teba behať a skákať, môžeš zachytiť docela zaujímavé momentky.
Hmm mě to prostě fakt nic moc neříká. Technicky je to OK, ale o tom se tu asi nebavíme.
Prostě fotky tvýho psa kterýho ty máš rád ale mě to nic moc neříká. Moc nějaké kreativity nebo nápadu v tom nevidím. Takový foto do alba.
Toto je fotka, ktorá by sa hodila do Carlosovej série. Jediná vec ktorá mi vadí, je ten ten rámik. Ja by som tú bielu farbu nechal v obdĺžnikovom tvare. Samozrejme otázka vkusu, fotka zaujímavá. :)
Citace:
Původně odeslal e1
Toto je fotka, ktorá by sa hodila do Carlosovej série. Jediná vec ktorá mi vadí, je ten ten rámik. Ja by som tú bielu farbu nechal v obdĺžnikovom tvare. Samozrejme otázka vkusu, fotka zaujímavá. :)
Diky, a s tim Carlosem to mas pravdu, ackoliv ten strih takhle na sikmo, to nebyla inpirace, uvedomuji si to vlastne az ted :)
A k ramecku, on vypada divne, puvodne jsem to mel tak jako rikas ty, neni to spatne a je to vice pouzivane, ale jsem k tomu pridal jeste takto ramec a zda se mi to lepsi, si to klidne zkus porovnat, takhle odhadem se to fakt nezda.
Dobré, to samé co e1, navíc ta nedotaženost rámečku nahoře ...
Na mě hodně takový placatý a nějak mi tam nesedí ty černý rohy (myslím že by stačily menší.
Vzal bych to asi víc ze šikma a zkusil tam zapracovat malou DOF .. třeba zkusit na makro.
1, 4, 5 se mi lib i kompozicne. 2 a 3 tolik ne. co se tyce kontrastu a ostrosti... mozna to prehnane je ale me se to libi. to ostre svetlo me taky nevadi. neuraz se me to prijde na CB fotku takove "rvave" a prave to se me sedi. takze celkove tech prvnich 5 je SUPER.
Foto sa mi paci, ale dost mi tam vadi ta nulova kresba okolo ceruzky... Mozno by som to o malilinky kusok zhora este orezal, ale neviem, aky by bol vysledny efekt.
Citace:
Původně odeslal PiT
Foto sa mi paci, ale dost mi tam vadi ta nulova kresba okolo ceruzky... Mozno by som to o malilinky kusok zhora este orezal, ale neviem, aky by bol vysledny efekt.
Jo no, ta kresba mi tam mozna taky trochu chybi, respektive taky jsem se nad tim zamyslel, ale zase na cem to fotil aby tam byla a pozadi nerusilo? Toto je obycejny bily papir.
Tak jak pises jsem to presne orizl na poprve, ale nebylo to hezke, tak jsem nakonec zvolil toto.
A dik za ohodnoceni!
Mě spíš vadí to že je neostrá ta špička tužky - buď clonou malinjko zvětšit DOF (ale fakt jen malinko) a nebo ji posunout kousek dopředu. Jinak líbí.
Dost podobná fotka: http://www.photopost.cz/pp5free/foto...at=0&aut=13209 , ale ta tvoje se líbí možná trošku víc.
No snazil jsem se vybrat takovou, kde byla spicka co nejstrejsi, ale byl boj. Clona nastavit nelze-tedy jo, pomoci zoomu pri makru z 2,8 na 3 a to je stejnak to same. Dalsi problem byl, kdyz jsem vylozene ostril na spicku, tak si fotak nastavil svym automatem nejake chytre hodnoty, ze to bylo podexponovane, ted si rikam ze jsem to mohl doladit pomoci EV, to jo no.
A nakonec si rikam, ze jsem to mel fotit na manualni ostreni a bylo by, no :) Priste si dam pozor, chybami se clovek uci, a tak dik za jejich upozorneni.
kdyby byla ta spicka ostra, tak je to uplne super, ale i tak se mi to opravdu hodne libi!
Líbí se mi to, být ostrá ta špička a být to trochu víc řízlé zeshora a trochu míň zleva, neřekl bych ani "ň" ;)
Citace:
Původně odeslal jan555
Líbí se mi to, být ostrá ta špička a být to trochu víc řízlé zeshora a trochu míň zleva, neřekl bych ani "ň" ;)
Ja furt nejak nechapu jak by jste to chteli oriznout? A z leva? To by jsi jako urizl kus te tuzky, jo no je fakt ze by se to vice posunulo do zlateho stredu, takhle to myslis? Kdyztak to zkusim ;)
A jinak vsem diky, moc si toho cenim!
Citace:
Původně odeslal Skodik
To by jsi jako urizl kus te tuzky ...
Ne, já jsem myslel pravý opak - o něco více prostoru. (ořez není asi to správné slovo)
Citace:
Původně odeslal jan555
Ne, já jsem myslel pravý opak - o něco více prostoru. (ořez není asi to správné slovo)
jo takhle, to by nemusel byt problem, myslim ze tam jeste misto mam a kdyztak je to jen temer cista bila, zkusim :)
btw: no koho by to napadlo, ze kdyz delas orez, tak se plocha zvetsi, hehe :D
Líbí, člověče, nápady máš fajn ;)
Citace:
Původně odeslal Dismembered
Líbí, člověče, nápady máš fajn ;)
Heh, to mi povidej, casto na to prijdu ve skole. A temer vzdy napady nosim v hlave treba jeste 2-3 dny, tedy neni to vemu fotak a pak z toho neco leze :)
Mozna by to stalo za thread, ale jak je to u vas? Dela to nekdo stejne jako ja? Asi se to nebude tykat lidi, co foti reportaze ci momentky no :lol:
Pekne fota jak tuzka tak i ten papir....Mooooc velka pochvala a jen tak dal do dalsich napadu......:-D