Nejdou odinstalovat/přeinstalovat ovladače chipsetu
mám desku s nForce3 250Gb... Windows XP SP2... systém stabilní, žádný problémy nebo tak... ale potřeboval bych reinstalnout drivery na chipset, protože sem nepřišel na ýádnej jinej způsob jak aktivovat nvidia firewall, kterej by se mi s přechodem na veřejný ip dost hodil... když ale pustim jen přeinstalaci, tak prostě po výběru komponent driverů spadne systém.. prostě reset.. ať vyberu cokoliv... když to chci odinstalovat, tak taky... dělá to i když mám komp přetaktěnej a i když ne... takže pokud s tim máte někdo zkušenosti, nebo máte aspoŃ nápad, byl bych vám moc vděčnej.. díky moc za vaše rady...
Re: Nejdou odinstalovat/přeinstalovat ovladače chipsetu
Ve Správci zařízení by měly být položky (něco jako): Nvidia controler, Nvidia PCI bridge atp (mám Via, takže jenom odhaduju). Když tyhle položky smažeš, nejlíp v nouzovém režimu, mělo by to jít zase v nouzovém režimu přeinstalovat novějšími. Ale nezaručuju to, jednou jsem to nějak takhle udělal...
Honza
Citace:
Původně odeslal mir77
mám desku s nForce3 250Gb... Windows XP SP2... systém stabilní, žádný problémy nebo tak... ale potřeboval bych reinstalnout drivery na chipset, protože sem nepřišel na ýádnej jinej způsob jak aktivovat nvidia firewall, kterej by se mi s přechodem na veřejný ip dost hodil... když ale pustim jen přeinstalaci, tak prostě po výběru komponent driverů spadne systém.. prostě reset.. ať vyberu cokoliv... když to chci odinstalovat, tak taky... dělá to i když mám komp přetaktěnej a i když ne... takže pokud s tim máte někdo zkušenosti, nebo máte aspoŃ nápad, byl bych vám moc vděčnej.. díky moc za vaše rady...
...skusal si ich odinstalovat a vycistit PC pomocou Driver Cleaneru v nudzovom rezime ???
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...skusal si ich odinstalovat a vycistit PC pomocou Driver Cleaneru v nudzovom rezime ???
nu co... já je odeberu ve správci zařízení, tam problém neni... ale neodinstaluju je přes odinstalátor, což je to, co potřebuju... ani je nepřeinstaluju, což potřebuju ještě víc... nebo znáte někdo jinej způsob, jak aktivovat nv firewall, když sem ho jednou zakázal? :)
nv firewall je shit ... pouzi nejake sw based riesenie a v nudzaku ti to musi ist cez driver cleaner sundat