Spousteni DX6,7 HER na s nainstalovanym DX9
omlouvam se, nevim kam to zaradit, jestli do her\ovladacu\Nvidia sekce (vzhledem k puvodu grafiky o kterou se jedna) pro overeni jedne teorie potrebuju ab byli veskere funkce novejsiho DX zakazany a pouzival se pozue dejme tomu DX6 lze to nejak zaridit? pokud, tak jak? diky...
Re: Spousteni DX6,7 HER na DX9 karte
co to je za blbost? thread sa ti vola spustenie dx6,7 hier na dx9 karte, tieto stare hry aj tak ziadne novsie funkcie pouzivat nebudu, lebo o nich nevedia .... ak chces skusat cosi opacne ako je topic (co tak nejak vypliva z tvojho postu) tak jedine asi 3d analyze
ok spatne jsem to formuloval.. zktratka potrebuju spustit jednu ze strasich her tak, aby to vypadalo ze mam nainstalovany DX6 lze to nejak zaridit?
a ta hra ti teraz akoze nejde? ja som mal taky dojem, ze to je spatne kompatibilne ... inak 3d analyze by ti mohol pomoct aj v tomto pripade (ano je to software, google poradi)
Citace:
Původně odeslal MadCap
a ta hra ti teraz akoze nejde? ja som mal taky dojem, ze to je spatne kompatibilne ... inak 3d analyze by ti mohol pomoct aj v tomto pripade (ano je to software, google poradi)
no spustit lze, ale vypada tak nejak divne a mylsim ze prave DX 9 za to muze... podivam se po tom softu diky za radu, kdyztak pro zajimavost napisu jestli to pomohlo :)
Re: Spousteni DX6,7 HER na s nainstalovanym DX9
S 3Danalyze bohuzel spousta programu spustit nejde, a nikdy se mi s tim nepodarilo kompletne vyradit TnL jednotku. Jinak jestli se chces zbavit pixel shaderu, DXTC a pod, tak to ti staci rivatuner. Ale oddelat TnL bude problem.
Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
S 3Danalyze bohuzel spousta programu spustit nejde, a nikdy se mi s tim nepodarilo kompletne vyradit TnL jednotku. Jinak jestli se chces zbavit pixel shaderu, DXTC a pod, tak to ti staci rivatuner. Ale oddelat TnL bude problem.
ok jinak nevim co s tim tajnustkarim nedvano jsem vyhazoval stare CD ktere uz jsme nemel v ruce x let.. narazil jsem na NFS : porshe(kdysik jsme tomu uplne propadnul-hraj jsme to na straem srotu na kterem to ani poradne nejelo a chtel jsme to snovu proklepnout na novem stroji) problem je v tom, ze tato hra vypada naprosto Ohavne a me se nedari prijit na co tim to... znamy se mi snazil namluvit ze se mi to kdysi zdalo uzasne a ted hnusne.. patral jsem ale dal na nejakych webech a nasel par fotek.. nni to z nich dobre poznat ale ze screenshotu jde poznat kdy to vypada "hezky" a kdy hnusane a nastavenim to urcite neni rpo upresneni o co jde bych musle postnout nejake screenshoty. to jen pro pripad ze by mi nekdo pomohl , nebo se jen kouknul o co jde, jestl ne, neda se nic delat chtel jsme to jen tak pro dobry pocit zprovoznit
ak myslis NFS5 tj cisto porsche tak to slape uplne v pohode napriklad aj na mojej 6600GT takze mas nieco rozbite asi ... (zle nastavene/whatever)
Citace:
Původně odeslal MadCap
ak myslis NFS5 tj cisto porsche tak to slape uplne v pohode napriklad aj na mojej 6600GT takze mas nieco rozbite asi ... (zle nastavene/whatever)
jo, ono to slape.. ale mam ti poslat ten screenshot co mam namysli? vypada to tak jako vy vetsina textur byal v zalostne malem rozliseni (kola aut, kliky a pod... pritom "kdysi" to tak nebylo( da se to dolozit zase screenshoty
tak to doloz, ja teda neviem co mam hladat ale prave som si zajazdil kolecko a nic specialne som nepozoroval ... akurat nemozem nastavit 1600x1200 pri 32bit :)
Muj problem s touto hrou je zas ten,ze i kdyz dam jakykoliv rozliseni,tak to vsechno bezi softwarove,proste to zatezuje pouze CPU a nikoliv GPU,takze si moc nezajezdim,jelikoz procak nestiha. Taky sem nevyresil,teda vyresil,ale pouze Uninstall.
mne to fachci v pohode cez grafiku ale nezapne sa AA ani AF (aj ked vnutim ovladacmi) a teraz mi neviem preco nejde na 32bit viac nez 800x600 :) ale co uz, aj tak best game
mne to na gf4 behalo urcite cez gpu na 1600x1200/32, mozno aj 2048x1536/32 kazdopadne bohovsky rychlo a to aj s aa (af som si nie isty ci som zapinal) ale na gf6 som to neskusal
Problém bude v nastavení hry, nebo grafiky, popř. verzí ovladačů. S verzí DX to nemá nic společného.
Citace:
Původně odeslal Over
Problém bude v nastavení hry, nebo grafiky, popř. verzí ovladačů. S verzí DX to nemá nic psolečného.
ovladace uz tam mam 3Ti (pravda same nove. takze mozna to..) v 3D Setupu se mi to ale hlasi jako Nvidia TNT2 a nelze nastavit nic, ani zapnout treipple buffer... pokud by nekdo chtel patrat.. tak se hlavne koukejte na kola , nebo lepe poslete mi screenshot kde je videt auto z profilu ... pravda patch 3.5 to mirne zlepsil, a "okousal" prebytecne textury ktere precuhovaly(treba koli vypadalo jako kolo, ale z boku na nej byla nalepena textura puklice ve tvaru kostky a rozmeru kola, takze to vypadalo vazne hloupe