Foobar2000 - pomoc pri nastaveni
Presel sem na Foobar z Winampu, zvukove mi vyhovuje vice, na strohost sem si i zvykl. Ale vadi mi par veci se kteryma nevim pohnout.
1) u Winampu sem si zvykl na moznost zmenseni panelu a filelistu "na jeden radek" a umisteni uplne nahoru On the top. Pry je na to do FB plugin ale nemuzu najit ten pravy.
2) fading. i kdyz sem stahl DirectSound 2.5, kde je k tomu extra nataveni tak mi nefunguje. laboroval sem s kde cim, ale nic. ---- vyreseno viz dole
V manualu pro lamy na netu to nebylo, a tady se o tom nikdo taky nezminil. tak za nejakou radu budu rad.
Re: Foobar2000 - pomoc pri nastaveni
s konkretnima dotazama ti bohuzel nepomuzu, protoze ani jednu z uvedenych veci nepouzivam, nicmene te odkazu sem -
http://www.hydrogenaudio.org/forums/...p?showforum=28
Pokud uz todle forum znas, tak jako bych nic nerekl :)
jo to forum znam, bez nej bych to asi nerozjel vubec. ale tyhle veci sem nenasel.
Mno, to by me taky zajimalo... fading sem na foobaru taky nikdy nerozjel, i kdyz snaha o to byla, ale prehravac se proste nedal ukecat...
Jinak na strohost a celkovy vzhled jsem si proste zvyknul, dokonce jsem se prizpusobil i tomu, ze tam az tak moc veci nezmenim...
Tak sem to vyresil, bylo to jednoduche jak facka!
Na fadding je treba DirectSound 2,5 plugin kde si nastavite kyzeny fading, pak jiz jen prepnout Output method na DirectSound 2,5 a je to. :cool: