NAZDAR PANI! chcem sa opytat ako mam zvysovat fsb iba na cpu ,bez toho aby sa mi zvysovaly ramky ddr400. mam dosku :
MSI KT6V-LSR (MS-7021)
ona podporuje vseliake funkcie ako core cell ,corecenter,..
ale neviem stym dobre robit.:rolleyes:
Printable View
NAZDAR PANI! chcem sa opytat ako mam zvysovat fsb iba na cpu ,bez toho aby sa mi zvysovaly ramky ddr400. mam dosku :
MSI KT6V-LSR (MS-7021)
ona podporuje vseliake funkcie ako core cell ,corecenter,..
ale neviem stym dobre robit.:rolleyes:
no daj fsb na 200mhz, a vyskusaj ci to slape ak to nebude slapat , zvys voltaz processoru a testuj stabilitu vo windows v programoch na to urcenych ak nepadne, napr. v Prime 95 - torture teste, a v 3dmarkoch 01, 03, 05 a podobnych zatazovych situaciach tak budes mat s 200fsb 3200+ bartona, ak hovoris o bartone, dufam lebo Athlon Xp 2500+ by mal byt jedine barton.Citace:
Původně odeslal lapiduch
Inak ak sa v tom nevyznas, popros kamosa co to robil a uspesne, najlepsie co pretaktovava pravidelne a ma s tym skusenosti, nech ti to pomoze spravit, lebo co doska to unikat, a nechcem aby si ked nieco pobabres v biose vyplakaval ze ti nejde pocitac. Pre absolutnych amaterov, je pretaktovanie teror na psychiku, viem o com hovorim, kamosi su z toho normalne vyplaseni ako z certa lebo nevedia ako na to, a aj ked vedia ono to take lahke vzdy nebyva ;-)
hm. ale keby som dal FSB na 200, ramka by isla na 466 ato by asi neprezila, inak napadlo ma znizit ramku zo 400 na 333 ,a bola by synchronna s bartonom, poťtom uz by som mohol ist na 200FSB , a ramka by bola tym padom na svojej hodnote 400mgh.
co vy na to??
Tak som sa nasral a pretocil som fsb rovno na 200 ,bud alebo , a ono to ide "zatial " teraz mu dam nejake testy a uvidim
Mno kdyz ti na tom vydri bezet prime bez padu nekolik hodin, potom je to fpoho ;)