Maxtor DiamondMax 10 - update firmware - "že by podpora NF4"?
Tak nakonec tu je asi preci jen reseni pro lidi co maji cipovou sadu nForce4 a disky Maxtor.Vypada to,ze nekompabilita disku Maxtor na techto cipovych sadach je vyresena nahranim noveho firmwaru do HDD.
Nikdo ale presne nevi,zda to bude 100% reseni.Co kdyz je chyba na strane nVidia??
Vice zde: http://www.svethardware.cz/art_doc-C...C007675B9.html
Re: Maxtor DiamondMax 10 - update firmware - "že by podpora NF4"?
nVidia je shit, Maxtor je shit - ziadne novinky... ;D
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Rychla,jednoducha a jasna odpoved... :mweheh::mweheh:
No uvidime. V tydnu mi tenhle mazlik dojde, takze budu experimentovat. Prinejhorsim to vyresi radic... ale verim, ze to s timhle firmwarem rozhejbu.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
musim oponovat, to jsi usoudil z ceho, za par nepovedenych kousku? co pak pro tebe shit neni? hmmm?
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
Tak nakonec tu je asi preci jen reseni pro lidi co maji cipovou sadu nForce4 a disky Maxtor.Vypada to,ze nekompabilita disku Maxtor na techto cipovych sadach je vyresena nahranim noveho firmwaru do HDD.
Nikdo ale presne nevi,zda to bude 100% reseni.Co kdyz je chyba na strane nVidia??
Vice zde:
http://www.svethardware.cz/art_doc-C...C007675B9.html
imho nekompatibilitu maxtor + NF4 neresi ani novy firmware, mozna u 5 disku ze 100 kusu. jenom dalsi reklamni tah :D
Citace:
Původně odeslal P3TR
imho nekompatibilitu maxtor + NF4 neresi ani novy firmware, mozna u 5 disku ze 100 kusu. jenom dalsi reklamni tah :D
njn,taky nerikam ze to pomuze,ale treba jo...Jen jsem to sem hodil pro ty,co maji prave NF4 desky a HDD Maxtory at to popripade vyzkousi.
zajímalo by mě jestli ten novej firmware něco řeší, nebo né....
Nebo pořád je situace, na nějakém PC s NF4 jede/někdy nejede - nikdo neví přesně proč...:?:
Citace:
Původně odeslal russianblue
zajímalo by mě jestli ten novej firmware něco řeší, nebo né....
Nebo pořád je situace, na nějakém PC s NF4 jede/někdy nejede - nikdo neví přesně proč...:?:
njn,to by to musel nekdo vyzkouset...Ja nemam bohuzel tu moznost (nemam NF4)...
VIE niekto zohnat alebo dat sem odkaz na firmware: BANC1G10 alebo firmware: BANC1G20 . Skapal mi disk na Epoxe a potrebujem sa dostat k datam a mozno firmware by pomohlo ..
(DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER)
pls HELP
Citace:
Původně odeslal
Champion
VIE niekto zohnat alebo dat sem odkaz na firmware: BANC1G10 alebo firmware: BANC1G20 . Skapal mi disk na Epoxe a potrebujem sa dostat k datam a mozno firmware by pomohlo ..
(DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER)
pls HELP
Tohle znamená, že se poškodil boot sektor. Přehraj si data v jiném PC.
Ja mel dva Maxtory DM10, prvne na NF3, a nasledne na NF4 X16 cipsetu a oba disky me tam slapaly jak po masle. Jeden byl jeden z prvnich a druhy byl trosku novejsi (mel i jiny FW). Kdyz sem HDD zalohoval a pripojil ho u kamose na DFi NF4 ultra-D, tak i u nej ta tento HDD slapal jak mel.