Microcom PCI Card WiFi 11g - problem s ovladacom
Nazdar, mam problem nainstalovat tuto kartu, dufam, ze pomozete. Podla navodu... vlozil som cd, nainstaloval driver a utility, restartol som pc. Potom som pc vypol, nainstaloval som kartu, zapol som pc a tu je problem.
Karta sa prihlasi ako network controller a nemozem jej nanutit ovladac z cd (ani stiahnuty z microcom webu). Podla navodu mam dat automatic ale vtedy wizard napise, ze nenasiel ovladac pre moj hw.
Pls nemate niekto tento hw alebo neviete poradit co dalej? Dik.
hw: http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=599
vyzera takto
http://img81.imageshack.us/img81/6148/pciwifi3lw.jpg
Re: Microcom PCI Card WiFi 11g - problem s ovladacom
No tento hardware nemam, ale myslim ze microcom dodava ke kartam s ovladaci i konfiguracni soft, takze po niastalovani softu+ovladacu, potom soupnuti kraty do pc zakaz konfiguraci site automaticky ve widlich, pouzij tu utilitku od microcomu(ta by mela se zarizenim pracovat normalne) a nastav... Melo by to tak jit, ale nejsem si tim jistej na 100%... :-/
Je to tak, microcom dodava driver aj konfig. tool. Problem je v tom, ze ta konfig. utilita sa nainstaluje ok ale nevidi ten wifi adapter, ten skonci v device manag. s vykricnikom. Ale dik za snahu.
Citace:
Původně odeslal ace
Je to tak, microcom dodava driver aj konfig. tool. Problem je v tom, ze ta konfig. utilita sa nainstaluje ok ale nevidi ten wifi adapter, ten skonci v device manag. s vykricnikom. Ale dik za snahu.
Tak zkus adapter u nekoho jinyho v pc, jestli se tam rozhybe... Jestli ne, tak zkus u sebe jiny ovladace nebo reinstal windows... Jestli nepojede ani jinde, tak problem urcite nebude sowftwarovej.
...to bolo v office, kde bolo len jedno pc, inak same notebooky
ine ovladace, skusil som tie z cd a aj tie z webu, ziadny rozdiel
reinstall windows, to pri mnozstve sw na systeme nebola schodna cesta
kazdopadne dnes dotrepal ten clovek wifi adapter do usb (ze ho semtam vyuzije aj na starom ntbk) a ten som rozbehal hned, v navode bol rovnaky postup, nainstalovat driver a az potom fyzicky pripojit zariadenie, hned sa to rozbehlo a beha
Nevim, ja kdyz pripojuju novej HW, tak vyhradne nejdriv zelezo do kompu a pak ovladace, obracene to delam jen vyjimecne ve specifickych pripadech. Widle si normalne o ovladac reknou nebo v lepsim pripade uz nakej maj (a je lepsi jim nenutit jinej, pokud nechci nakou fci, kterou default neumi).
Suhlasim a robim to tiez tak ale to bolo v navode (orig. eng nie v nejakom blbom preklade) extra zvyrazneme, ze najprv ovladac a potom instalovat zariadenie tak som si povedal, ze pojdem podla navodu. A takyto postup bol aj pre PCI kartu aj pre USB adapter. PCI som vtedy nerozchodil, USB v pohode. Ale ten PCI adapter uz je prec tak uz velmi nemam co riesit.