Problem s Wireless routrom Asus WL-530g
Nedavno som si kupil router WL-530g a nemozem sa s nim pripojit do netu.
Router som nastavil cez quick setup, zadal som mu moju chellacku MAC adresu
potom save & restart dostal som na WAN moju klasicku IP od chella +DNS, gateway, atd.
Ale vzdy ked zadam nejaku stranku v IE lebo Firefoxe tak mi to nic nenajde, rovnako to dopadne aj s pingom.
Zaujimave je ze si mozem pingnut svoj gateway a DNS server a to je vsetko. Samozrejem je jedno ci som
na router pripojeny cez wireless alebo kablom. Chello samozrejme facha ked kabel napojim na moj notas aj ked pouzijem klasickz Mercury KOB BR 100 router.
Ma niekto s tymoto routrom nejake skusenosti ?
Re: Problem s Wireless routrom Asus WL-530g
mam rovnaky problem bro ;) viem ze je rok po funuse ale ;) mozno si prisiel po roku na nieco na co som neprisiel ja :)) ono ten asus ide ale jedine pokial si das dns auto na routri ale v sietovke si ich nastavis manualne. teda mne to tak ide, ale dost ma to obtazuje neprisiel si nahodou na nieco lepsie ze? dik
Re: Problem s Wireless routrom Asus WL-530g
Citace:
Původně odeslal pauk
mam rovnaky problem bro ;) viem ze je rok po funuse ale ;) mozno si prisiel po roku na nieco na co som neprisiel ja :)) ono ten asus ide ale jedine pokial si das dns auto na routri ale v sietovke si ich nastavis manualne. teda mne to tak ide, ale dost ma to obtazuje neprisiel si nahodou na nieco lepsie ze? dik
No podle me to jinak asi nejde, setkal jsem se s tim u chella ale s jinym routerem, proste ten router neumel DNS server, musel jsem nastavit DNS manualne do ovladacu sitovky, jinak na wifi pripojeni ten router slapal vpohode. (Router Canyon CN-BR1) Mozna by pomohl u ASUSu novejsi firmware, u CANYONu jsem to proste nerozchodil DHCP server na nem fungoval ale DNS proste ne a ne...