-
2/2006 LCD do 6-6.5k
Melo by jit o monitor pro znamou co ma cca 14 letou dceru. Od toho se odviji predpokladane nasazeni, tj. ani jedna z nich neni graficka, nejaky 3d akce se na tom asik taky moc hrat nebudou, takze spis sem tam nejakej ten filmik a nejaka ta normalni hra. Je mi jasny, ze za ty prachy se toho neda moc vymyslet. Co sem se tak koukal tak se v tydle cenovy relaci pohybuji nejaky 15" i 17" kousky. Asik bych uprednostnil spis nejakou tu kvalitnejsi 15-tku pred 17-tkou, ktera by na tom byla technicky hure. Ozvete se pokud mozno nekdo kdo mate s temato LCD osobni zkusenosi, co sem prochazel tady thready tak kazdej ma na to vetsi rozpocet (ja to chapu, taky sem si nedavno poridil FS 19-2 za sice podstatne vyzsi cenu, ale parametrama uplne jinde), ale holt proste na vyber jim sem dostal todle rozpoctovy omezeni ...
-
Re: 2/2006 LCD do 6-6.5k
Ja v posledni dobe kupoval vice LCD a v tehle cenove relaci muzu doporucit AG neovo F-417. Z hlediska normalniho uzivani vyhoví a rozhodne se vyplati koupit 17". Rozdil 16.7M a 16.2M + dithering je pro normalniho usera uplne fuk....
-
Několikrát jsem řešil levné LCD pro známé a osvědčil se mi tento:
Hyundai IQ B70A (17"LCD, 1280x1024, 700:1, 300cd/m, 8ms)
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=110&zbo=30650
Už jsem ho použil 3x a je v pohodě i na hry, vždy byli jeho noví majitelé unešeni :-) Těch 150Kč nad limit se 100% vyplatí
-
-
Diky za rady, ta F-419 je uz dost pres rozpocet, puvodne xteli 6k, uz tech 500 navrch je takovy pretahnuti :) Navic myslim, ze budou plne spokojeni s 17-tkou a nemusi mit 19-tku, tj. F-417 staci ... navic je vazne prakticky presne za tech 6k co pozadovali
Jinak ten Hyundai vypada papirove lip a do 6,5k se taky vleze ... takze momentalne 2:1 Neovo (i kdyz ten Hyundai je zas zastoupene trema kouskama, tak nevim, nevim :) ) ... takze estli mate este nekdo nejaky zkusenosti z temadle dvema kouskama tak se pls ozvete ... popripade pokud by mel nekdo este nejakej jinej originalni napad tak taky sem s nim :) Dik