po zvyseni rychlosti v Counter strike loss a choke
Cau vsichni. MAm takovej problem. Mam pripojeni vod UPC chello classic a mel jsem dlouhou dobu omezenou rychlost kvuli tomu, ze byl z meho pocitace rozesilan spam.Ale nejak jsem to neresil protoze net mam hlavne pro hrani counter strike a ten mi jel v pohode. Ale nedavno jsem si rek, ze se nenecham okradat dal jsem si kompa do poradku a pozadal o zvyseni rychlosti. Jenze ted mi to sice jede spravnou rychlosti, ale counter strike mi jede uplne na prd. Ping je sice dobrej, ale mam loss a choke a vubec se neda hrat. Nevite nekdo v cem je problem? Asi odinstaluju vsechny zabezpeceni a necham si to podelat jako predtim, aby mi rychlost znovu omezili nebo nevim.
Re: po zvyseni rychlosti v Counter strike loss a choke
mohly by to byt nejake breberky v systemu, ale pokud to je ted nainstalovane, tak spis ne.
Ja mel s chellem take problem. Jak zvysovali rychlost minule, tak potom jsem mel ten samy problem, co ty. Psal jsem jim a odpovedeli mi, ze v me lokalite je sit vytizena a ze pracuji na posile. Asi za tyden to udelali a zase to bylo ok.
Tak jestli to nahodou ted neni tvuj problem...po zrychleni sit nestiha.
jenze voni nezvysovali celoplosne, voni mi akorat vratili rychlost na spravnou hodnotu, tak nevim
Citace:
Původně odeslal matej!MASSER!kotel
jenze voni nezvysovali celoplosne, voni mi akorat vratili rychlost na spravnou hodnotu, tak nevim
ale zvysovali, len ty zijes v nejakom paralelnom vesmire a nevies to :roll:
Ale hovno, 2000 download 256 upload chello classic, tak us to jede dlouho. ikdyz pockej mozna mas pravdu, driv to vlastne jelo 1800, co? ja to mel tak dlouho omezeny, ze us ani nevim kolik to jelo :)
Ale us je to vklidu trochu sem si pohral s configem a us to jede
Citace:
Ale hovno, 2000 download 256 upload chello classic, tak us to jede dlouho. ikdyz pockej mozna mas pravdu, driv to vlastne jelo 1800, co? ja to mel tak dlouho omezeny, ze us ani nevim kolik to jelo :)
ty si fakt brzda ... http://www.chello.cz/Slu_by/Produkty.../18867200.html
"Širokopásmový přístup na internet s rychlostí až 3072/384 kbit/s" zobud sa do REALITY
Citace:
Ale no tak :-/