Re: I:asus a8n sli premium
Citace:
Původně odeslal port777
asi som slepy ale nikde nevidim nastavenie Vcore take ako v knizke
v knizke max 1,65V u mna v biose 1,55V max moznost...
skusal som bios 1008 a teraz mam beta 1011..a nic stale len 1,55V..
verim ze niekto tu takuto dosku ma a vie ako na to
Dakujem
Mozna ze vic neda? Me MSI driv v biosu ukazovala o desetinku vic nez byo v realu (podle CPU-Z). S novym biosem se ty cisla srovnali - tzn. podle biosu jsou ted vsechny volby voltaze cpu nizsi... Tim by ten rozpor mohl teoreticky vzniknout. Zkus kouknout jestli tam nemas moznost overvoltage v %, tim by se napeti zvedlo. Jinak s tim asi moc nenadelas.
pobehal som fora a v 1003 ide az na 1.65 v novych uz len 1.55V neviem preco to obmedzili asi sa dohodli s AMD:::: kazdopadne stary biso nechcem cize asi nic z toho nastastie cpu ide dobre aj pri 1.55V ...
Citace:
Původně odeslal port777
pobehal som fora a v 1003 ide az na 1.65 v novych uz len 1.55V neviem preco to obmedzili asi sa dohodli s AMD:::: kazdopadne stary biso nechcem cize asi nic z toho nastastie cpu ide dobre aj pri 1.55V ...
jj. je to tak. 1,65V jde akorát na starších biosech. ale asus to podle mě změnil sám. A8Nka mají docela výkyvy v napájení procesoru, tak možná kvůli tomu.
ja som ziadne vykyvy v napajani nepostrehol ale moze byt... kazdopadne diky kazdemu :)
Citace:
Původně odeslal port777
ja som ziadne vykyvy v napajani nepostrehol ale moze byt... kazdopadne diky kazdemu :)
já mám nějaký kousek v kaši, tak jsem myslel, že to bude tím. ale dělá to i dvěma kámarádům tady z HK. možná jen blbá série :)
nevíte jak je na tom tento asus s poruchovostí?
hehe no moj ide dobre :) ak ti pomize xixi
ale myslim ze to bude na dobrej urovni kedze lepsiu dosku moc nemaju. verim ze na tejto si dali predsa len zalezat. uz len to headpipe chladenie je fakt kvalitne a skvelo fungujuce. myslim ze ak ju kupis nebudes si buchat hlavu o mur :)