ViewSonic PT770- zkroucený obraz
Dobrý den, mám tenhle monitor a obraz je jakoby zkroucený (nemůžu si vybavit správný termín)...popíšu: vlevo a v pravo v rozích je tam kde má být, jenže uprostřed je asi tak 2-3cm od okraje. Snad je to pochopitelné:)
V OSD je volba Pincushion...tím se to zlepší, ale ne úplně (mám nastavené na 100). Tak by mě zajímalo, zda-li se s tím dá něco udělat.
Děkuji
Re: ViewSonic PT770- zkroucený obraz
Stalo se to z niceho nic nebo to dela od koupe? Zkousel jsi to pripojit k jinymu pocitaci/jiny grafice? Kabel zkusit vymenit, jestli je odpojitelny... Ete me napada nepribyl nekde v okoli nejaky elektrospotrebic - lednice, pracka...
Re: ViewSonic PT770- zkroucený obraz
Citace:
Původně odeslal MEluZíNa
Stalo se to z niceho nic nebo to dela od koupe? Zkousel jsi to pripojit k jinymu pocitaci/jiny grafice? Kabel zkusit vymenit, jestli je odpojitelny... Ete me napada nepribyl nekde v okoli nejaky elektrospotrebic - lednice, pracka...
Je to starší monitor a začlo to až po nějaké době. Místem to není...často PC přenáším, kabelem taky ne- zkoušel jsem jiný, grafikou taky ne. Mě napadá jen chyba v elektronice...občas ten obraz zaskáče a třeba chvilku je normál...