Kde sehnat interni Bluetooth modul k Dellu
Ptal sem se v ceskym zastoupeni Dellu na Truemobile 300 BT modul pro muj Dell D600 a po hodne dlouhych domluvach, prutazich a zmatcich mi byla sdelena cena 1300 (!) a jeste sem mel pocit, ze je s tim dost obtezuju.
Takze pokud by nekdo vedel kde sehnat za rozumnou cenu (nebo primo nabidl :)) ), byl by u me fakt Guru - diky.
Re: Kde sehnat interni Bluetooth modul k Dellu
No diky diky, o e-bayi mi zrovna nekdo rikal, ale zapomnel sem na to. Daval bych prednost necemu v Cechach, ale proc nezkusit neco novyho.
Reputaci ti pridam kdyz mi reknes jak, protoze co se to tu menilo tak sem moc nechodim a nevim jak to je :)
lol, ja si robim srandu, osobne to skutocne nepotrebujem ;) ale aby si sa zorientoval tak skus tento clanocek a klasicky FAQ ;) bohuzial v CR to zohnat nejak vyhodnejsie netusim jak, leda tak cez corporate zakaznikov co maju lepsie ceny ...
No abych pravdu rek, ebay se moc neosvedcil - zda se mi to bejt tak trochu americka zalezitost, takze za postu bych dal vic nez za ten bluetooth modul.
Nemel by jeste nekdo spetku nadeje pro zoufaleho?
Ten modul je spolu s optickou mechanikou nejporuchovější věc na tomhle jinak výborném NB, tudíž můj tip je, že ti asi doešel.
Na druhou stranu mi ta cena u DELLu přijde tak nějak v normálu a nepřijde nijak extrémní (tím spíše na poměry DELLu a jiných výrobců).
1300 je standardni cena? Do USB sem kupoval BT za 400 a to bylo s krabickou. Obzvlast kdyz tohle je taky vlastne do USB.
Jestli s tim mas problemy koukni na www.notebookforums.com
...a ten co sem koupil na e-bay je kousnutej ve stavu upgradu firmwaru, mozna se mi to povede vyresit, ale nevypada to ruzove
ten modul by nemal byt v usb ale v PCI co je ZASADNY rozdiel a hlavne je vovnutri a netrci ....
DOufam ze se nebude nikdo zlobit, ale zkus napsat Glassmanovi tady z fora..ma ty moduly 2.