POMOC Zkopirovani systemu na jinej HDD
Prosim pomoc,mam malej systemovej HDD (80Gb a na nem Win XP) a koupil jsem si novej HDD(250Gb) a nevim jak zkopirovat celej systemovej HDD na ten druhe HDD abych proste mohl odendat ten puvodni systemovej HDD a hodit tam ten vetsi bez preinstalovavani systemu...
Doufam ze mi nekdo poradi jak na to... dekuji za odpoved...
Re: POMOC Zkopirovani systemu na jinej HDD
Citace:
Původně odeslal Igoreso
Prosim pomoc,mam malej systemovej HDD (80Gb a na nem Win XP) a koupil jsem si novej HDD(250Gb) a nevim jak zkopirovat celej systemovej HDD na ten druhe HDD abych proste mohl odendat ten puvodni systemovej HDD a hodit tam ten vetsi bez preinstalovavani systemu...
Doufam ze mi nekdo poradi jak na to... dekuji za odpoved...
Nekdo ti brzo poradi, aby jsi priste lepe hledal... :)
Zadej treba Acronis a najdes, to je treba presne software, co potrebujes...
Stahni si zkusebni verzi Acronis True Image 9.0 a pomoci ni to udelej.
dekuji,uz sem si sehnal plnou :)
snad to pujde dobre... mam 2X80Gb SATA RAID 0(se systemem) a potrebuju to prehodit na 2x 250Gb SATA RAID 0 aniz bych musel preinstalovavat system a vsechno... a ty 80Gb HDD dat do jineho PC...
Shodou okolností mě bude čekat podobná záležitost
Budu potřebovat z ATA disku překopírovat operační systém na SATA 2 disk - půjde to vůbec???
Jen se ptám protože když se instaluje win na SATA disk tak se musí používat nějaké řadiče z diskety.
Jestli to jde tak to je super
mno pokial si mas v systeme nainstalovane ovladace na radic tak by to problem byt nemal ...
Já jsem používal vždycky Norton Ghost, ale SATA disky Maxtor to prostě korektně nežere, takže asi budu muset taky přejít na Acronis - ten je prý bez problémů...
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal MadCap
mno pokial si mas v systeme nainstalovane ovladace na radic tak by to problem byt nemal ...
Tak to netuším
Nejsou to náhodou tyhle
mas snad dojem, ze mas na doske SCIS radic ? :roll: jednoducho mam na mysli IDE drivery s nf4 baliku ako tak pozeram do tvojho podppisu ...
Citace:
Původně odeslal MadCap
mas snad dojem, ze mas na doske SCIS radic ? :roll: jednoducho mam na mysli IDE drivery s nf4 baliku ako tak pozeram do tvojho podppisu ...
Ty NForce 4 IDE drivery nepoužívám po předchozích špatných zkušenostech na Nforce 2.
Takže je budu muset používat?? Tak to není moc dobrý???
mas nejaku lepsiu metodu, ako do systemu dostat ovladace potrebne pre nabootovanie systemu na nf4 sata radici? :roll: nechapem tie "problemy" na ziadnom nf4 ani nf3 system som nikdy ziadne nezaznamenal
Citace:
Původně odeslal MadCap
mas nejaku lepsiu metodu, ako do systemu dostat ovladace potrebne pre nabootovanie systemu na nf4 sata radici? :roll: nechapem tie "problemy" na ziadnom nf4 ani nf3 system som nikdy ziadne nezaznamenal
Právěže asi nemám na vybranou. Já na Nforce2 a nejemom já po naistalování IDE ovladaču v lepším případě blbnul jen autorun ale v horším nenajel vůbec Windows
Snad už se Nvidia poučila a na Nforce4 nebudou takové problémy.
Díky za Rady MadCape
Jen doplním - už jsem naistaloval Nforce 4IDE a Windows kupodivu najeli - velké zlepšení oproti Nforce 2 těd ještě čas prověří autorun.
Tak už je to tady přesně jak jsem předpokládal problém s Nforce IDE drivers http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=45576
Citace:
Původně odeslal Peter5110
lol, tak ja neviem co s tym robite, ale asi mam nejake magicke pocitace :) este som to nikdy nezazil :D
Citace:
Původně odeslal MadCap
lol, tak ja neviem co s tym robite, ale asi mam nejake magicke pocitace :) este som to nikdy nezazil :D
Ja mel s IDE drivery na NF2 taky problem..a to jinak problemy nemivam :cool:
Citace:
Původně odeslal MadCap
Říkal jsem že IDE od Nvidie jsou velice problémové blbnou spoustě lidí hlavně na Nforce 2.
Ale to co mě to dělá teď na Nforce 4 to už vrchol a jsem z toho dost rozladěnej už mám objednaný 160GB SATA 2 Seagate tak jsem moc zvědav jak se Nforce ovladače předvedou
Tak dneska jsem dělal kopii ATA disku na SATA 2 přes Acronis True Image 9.0 - a povedlo se ani to netrvalo moc dlouho.Velice dobrý prográmek