stale sa mi pri nabootovani win zmensi task bar o jedno policko dost ma to stve bo furt ho musim roztahovat. robi mi to iba ked ho mam na lavej strane? kto vie co stim ? :( diq
som zabudol: je to win XP professional
Printable View
stale sa mi pri nabootovani win zmensi task bar o jedno policko dost ma to stve bo furt ho musim roztahovat. robi mi to iba ked ho mam na lavej strane? kto vie co stim ? :( diq
som zabudol: je to win XP professional
napada mne zkusit ho locknout
mno locknuty je :) prave to ze vzdy ked sa mi nastartuje musim ho unlocknut a potom potiahnut a zas locknut. je to vela roboty :D
A ses si jistej ze tam nemas vir-spyware? Me se podobna vec stavala s nejakym malwarem bo tak nejak. Po kazdym bootu byl i zamcenej taskbar misto "sirky" 2 jen 1 a ikony v quicklaunchi byly rozhazeny...
Řekl bych, že je tam nějaká volba "Nastavení uživatele" nebo něco takového a podle toho to Woknows nastaví buď samy na default nebo podle toho, co si nastaví uživatel... (A vůbec nejlepší je nastavit si klasické nastavení bez všech těch úúúúúúúúúúúffffffffffff, nemám slov)
Honza
heh spy ware? to co by bol za spy ware :D ze mi to zmensuje task bar iba ked ho mam na jednej strane :) napr ked mam stary skin v xp (ten klasicky ako w2000) tak to nerobi robilo to aj kamosovi a robilo mi to aj v minulom win XP (pred formatom) ale kedysi mi to nerobilo tusim ked som ece nemal SP2 a vazne ze nefim najst niekde nejake nastvenie ako to vypnut
Mne se to taky deje na notasu - na spyware bych to nevidel, ale na notasu nemam SP1, ani SP2 - mozna to resej.