Odšumění výstupu zesilovače
Tak jsem si koupil levnější zesilovač pro mé dva repráky, co mám doma, no je super, až na jednu vadu, na výstupu i při mute na zesilovači, nebo při odpojeném vstupním signálu vrčí repráky. Nejedná se o 50Hz, ale o něco jako vr, vr, vr atd. je to určitě periodické, ale nejedná se o jednu frekvenci. Co s tím? Mám ho raději vrátit? Nebo existuje způsob jak to odstranit?
Jedná se o tuto potvoru:
http://www.pselectronic.cz/ishop/sho...ree&page=2#det
Typ: ZESILOVAČ RECEIVER 2x20W+3x10W AMP-168S
Re: Odšumění výstupu zesilovače
Nema to nahodou spinany zdroj?
Vidim to na reklamaciu, hadam to nerobia vsetky.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Nema to nahodou spinany zdroj?
Vidim to na reklamaciu, hadam to nerobia vsetky.
Má to obrovské trafíčko, ale je to reciver, takže myslím že je to tím reciverem, můžu to nahrát do mikrofonu a hodit někam na web, pokud by byl zájem. Slyším to tak na 4m, když mam vypnutý počítač, ale překáží to tak do 2-3m, samozřejmě pokud repráky hrají, tak to nevadí.
Vratil bych ho, vypada na oscilujici zesak
Citace:
Původně odeslal PvvS
Vratil bych ho, vypada na oscilujici zesak
Tak už je vrácen, dneska si jdu koupit nějaký použitý zesilovač za podobnou cenu, ale bez podpory AC3, tak doufám že dopadnu líp :)
Koupil jsem použitý stereo reciver, nějaký Harman Kardon 3250 a je to uplně něco jiného, sice to nemá nic jiného než stereo, ale ta hudba je někde uplně jinde :)
Výsledek: Ať to je dopředu každému jasné, levné zesilovače které toho umí strašně moc nebrat, když už tak nějaký obyčejný :)