Ahoj!
Ma smysl hodnotit prispevky ci uzivatele, kdyz nemam zadnou karmu ani vliv na reputaci?
Diky za odpoved!
Printable View
Ahoj!
Ma smysl hodnotit prispevky ci uzivatele, kdyz nemam zadnou karmu ani vliv na reputaci?
Diky za odpoved!
Jasne, ze ma. Sice karmu mu tim nezmenis, ale je fajn kdyz mu nazor napises :)
Tak nazor mu muzu napsat do fora, ne?
No ne vsechno je treba psat do tredu. Ale zalezi na tobe, nikdo ti za to ruce trhat nebude ;)Citace:
Původně odeslal Prtik
Diky za odpovedi!
Az budu sam mit nejakou karmu a vliv, urcite budu kladne hodnotit prispevky, ktere mi pomohly. ;-)
Uz tento thread muzes smazat :-)
ja bych jen doplnil, ze je lepsi hodnotit pres karmu, nez psat tisic dekovnych prispevku do threadu, kde se maji nachazet jen podstatne informace.
to kazdopadne, ale kdyz zatim nemam zadnou karmu ani vliv, tak je zbytecne hodnotit, ne?
tak ted koukam, ze jsem uz dostal kladne hodnoceni, takze mohu take hodnotit.
Diky vsem! ;-)
Hodnotit jsi mohl i předtím a tvůj vliv co tak koukám zůstává stále nulový, ale hodnoť fakt radši karmou :wink:Citace:
Původně odeslal Prtik
Tak vliv asi jeste bude nejaky cas nulovy - jsem tu celkem novy.
Ale je to dobre forum a najde se tu plno uzitecnych rad, tak se to casem zlepsi.
tak predne uz se v threadu ohledne karmy/reputace ( ono se tu uz neco takoveho resilo? hmmmm.... ) napsalo, ze hodnotit muze clovek kdykoliv, ale teprve po 50 prispevcich bude mit nejaky vliv ( v zavislosti na sve karme ). druhak tady neni chat.
takze pokud te neco ohledne tohoto zajima, najdi si to ve vyse zminenem threadu. paklize ne, tak to tu muzeme zamknout.
diky za pochopeni.