problém-nechce se mi to zapínat....
nechápu to, jinak je počítač na 100% stable, jak v systému tak v mafii, ale někdy když zapínám PC, tak se mi hned vypne, a když ho zapnu znovu, je tam nastavený defaultní násobič, nebo tam někdy hodí FSB 100 (TZN nastartuje na 1,1GHz) a napíše to hlášku:
Warning!
CPU clock or ratio are programming fail previously
Please setup CPU hast clock againg.
Co s tým, nejde ta ochrana nějak vypnout?
Re: problém-nechce se mi to zapínat....
Citace:
Původně odeslal DK
nechápu to, jinak je počítač na 100% stable, jak v systému tak v mafii, ale někdy když zapínám PC, tak se mi hned vypne, a když ho zapnu znovu, je tam nastavený defaultní násobič, nebo tam někdy hodí FSB 100 (TZN nastartuje na 1,1GHz) a napíše to hlášku:
Warning!
Jo - to mi dělá když ho vytáhnu ze zásufky. Zkus to vošéfovat jestli tam není nějaká bota...
Citace:
Původně odeslal Marty
Citace:
Původně odeslal DK
Warning!
Jo - to mi dělá když ho vytáhnu ze zásufky. Zkus to vošéfovat jestli tam není nějaká bota...
mě už to dělá skoro vždycky, zapnu a vypne se podruhé zapnu a multiplier se hodí na default, změním na 15* a v pohodě to najede. Už mě to sere, nechce se mi každý strat hrabat v biosu.
Ta odpověď je dost cool :D , nemohl bys mi to trochu zkonkretizovat?
Mam také výše popsaný problém. Podařilo se vám to už vyřešit? Jak?
Díky za odpovědi.
Citace:
Původně odeslal
Encore
Mam také výše popsaný problém. Podařilo se vám to už vyřešit? Jak?
Díky za odpovědi.
co myslis? dam napovedu > podivej se na datum posledniho prispevku... :roll:
Pravda, na datum jsem se nekoukal. Byl jsem rad, ze jsem alespon neco o mym problemu nasel, tak jsem si hned postnul...