:roll:
Kolik vám topí? Bez taktu. Jsem na 61° po hod. Quake 3 ((-. Jinak VCOOL mi to hodí na 29° bez zatížení.
Printable View
:roll:
Kolik vám topí? Bez taktu. Jsem na 61° po hod. Quake 3 ((-. Jinak VCOOL mi to hodí na 29° bez zatížení.
Je dost. Kup lepsi chladic, alebo podtaktuj :lol: (softwerove chladenie je ti pri 100% zatazeni nanic)
tak to ti to topi jak sfina :( .....ja mel kolem 50°C full bez dalsich chladicu v bedne ;)
hej pretoze T-Bredy su o dost chladnejsie ako Palomina :wink:
semik: píše MEL takže asi u starýho plaomina.
Já mám s XP1600+ @ 1800MHz fulll load asi 45°C (vodník) 8) při 1,8V.
Ja mam svuj XP1600+ na default a pri zatezi to na Volcano 7+, chieftecu s 5ti 80mm fukary coolermaster hodi 53C.
Dat tenhle procak pod klasickej hlinikovej chladic tak behem par minut shori na popel.
Pri 148FSB je po case nestabilni :)))
Já mám max. teplotu při 100% zátěži podle otáček ventilátoru na Volcanu 9 40 - 60°C (2000 - 5400RPM ;D ).
bez oc mam tak 45 °c a při zatěži 55 °c a při oc mam až 60 °c a je natom slabej hliníkáč
(spire)
ale osobní recor je 101 °c ukazal bych to ale nevi jak jsem hodit obrázek :?[/list]
njn ale gdy vytizis procak na 100% ? u hrani vjetsiny strasich her ani na 100% nejedeCitace:
Původně odeslal Semik
UD agent (distribuovany vykon cpu) ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Nebo Prime95 nebo CPU Stability test nebo komprese AVI ;D ...
Prakticky kazda modernejsia 3d gamesa (UT03,U2,.,Q3....atd) dokaze CPU vytazit na max. :!:
Tak to je pěkná blbost, protože ať jsem pařil sebenáročnější hru, tak to nedalo procesoru takový kapky, jako např. Prime95.
No jo to si asi UT03 nehral aspon 5hodin co je minimum aj na prime. :roll: :roll:
Si mylis 100% vyuzitie procesoru z maximalne stresovou situaciov pre procesor :idea: je dost podstatny rozdiel. Keby totiz tvoj proc pri hre ako U2 ci inej nesiel na 100% podaval by vykon ako slabsi model...co by si z toho mal :wink:
Ty hraješ většinou starší hry? ??? blázen..Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Musím říct, že třeba třeba Diablo2 vytíží CPU i takhle natektěný na 100%. Zeptej se kohokoliv kdo byl posledně v Nebuš, já tam měl na druhým moňasu Task Manager a jelo to pořád na 100%.
BTW jak to můžeš vůbec říct že většina starších her procák nevytíží na max??
Jo a vůbec, i když nic nedělám tak mi běží UD, a to si piš že můj komp je pořád vytíženej na 100%. Takže mám prakticky pořád těch 44°C...
Tak nevim ale jakto ze pri hrani hry se nezahriva procak jako pri prevadeni videa nebo jako f prime?
Ono to mozna pise 100% ale jen na nektere fce procesour :wink: a tohle je fakt a to nevyvratitelny
Mluvil jsi o zatížení procesoru a ne o zahřívání procesoru :wink:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Ale rozdíl mezi Diablem a komprimací videa bzch teda řekl že není, ale Prime a podobný to nejspíš jo.
Žiadna hra nezaťaží procesor na 100%... Ešte tak v DOSe... Inak na multitasking a zvyšné funkcie OS idú tiež nejaké percentá... Povedal by som takých 3-5% minimálne...
A Diablo vykazuje full zaťaženie aj pri úvodnej obrazovke, keď sa tam takmer nič nehýbe, takže je diskutabilné, na koľko to v skutočnosti zaťaží... Keď pustím VCool tak v Task manageri mám tiež full a CPU vlastne ide tak pomaly, iba aby sa nepovedalo... Čiže celé meranie je viacmenej naprd...
Vcool to dělá když zapneš jednu jistou funkci chlazení, pak vlastně bere celý CPU pro sebe jak jen to jde a hází mu tam HLT či co. Ale když já používám vcool tak mám klidně i 0% takže to jde i tak.Citace:
Původně odeslal LtK
A s tím tm je to pravda, třeba samotnej taskmanager bere tak 10%.