Proc mi clone cd dela image jen cca 8 rychlostne ??? :( Mam registrovanou verzi 4 neco a teac 40x
Printable View
Proc mi clone cd dela image jen cca 8 rychlostne ??? :( Mam registrovanou verzi 4 neco a teac 40x
to nikdo nevite :roll:
Me to taky to dela.Mam Taec 524.
vypni si cteni subkanalu ;)
A máš zaplý DMA??Citace:
Původně odeslal Lukoborec
DMA mam zaply, ale jak se vypina cteni subkanalu? ???
kdyz si vybiras profil pro cteni, tak dej vlastnosti a vypni "cist subkanalove informace z datovych stop" ale esi kopirujes chraneny cdcka, tak to nech zapnuty a budes to tou osmickou muset nak prechroustat-nevim proc, ale vod urcity verze clonecd jakmile to zapnes, tak to cte jenom osmickou at delas co delas, nefim proc :(
no, ciste datovy CD mi to cte normalne, ale jakmile narazi na ochanu (treba vadny sektor) tak spomaly a to nekdy i na single, takze precist to CD trva pak i pres hodinu.
Mozno je to typ ochrany a tu cita pomaly... Mne moja napalovacka shitne napalene CD cita 8.28 a hotovo...
me tak jedou fsechny cd :evil: Jak budu doma, tak na to mrknu, zatim dikes
Ja mam TEAC W516E a taky audio i data CD grabuju maximalne 8x (Feurio!, Nero, CloneCD). Jednou jsem ale zkusil na zmrseny CD Blindwrite, image prelouskl nejvyssi moznou rychlosti a dokonce to po vypaleni i hralo (a kvalitne :)), Feurio! s tim vubec nehnul...