Jde to například už v BIOSu? s nějakou betou?
když jsem měl GF4Ti , tak jsem tam měl možnosti, ale po nainstalování AGP8x karty to zmizlo...
díky tomu nyní nemůžu s FSB nijak moc nad 166
Printable View
Jde to například už v BIOSu? s nějakou betou?
když jsem měl GF4Ti , tak jsem tam měl možnosti, ale po nainstalování AGP8x karty to zmizlo...
díky tomu nyní nemůžu s FSB nijak moc nad 166
Ak mas agp8x grafiku, tak bios si sam nastavi agp na 8x. Niet pomoci. Aspon zatial nie.
mě to samy , taky zmizlo, ale ve woknech to měnit de
V oknach to menit ide..ale DC sa skor do tych WIN potrebuje dostat...cize zmena v oknach mu nepomoze. Resp. skus ist na 166 FSB do WIndoze potom napr. v Rivatunery zmenit AGP8X na 4X a restratnut...mozno pomoze.
Citace:
Původně odeslal GABO
a proc nenecha v biosu 166MHz a FSB nepretaktuje az ve woknach pomoci SetFSB nebo neceho takoveho ? (v nouzi)
NO aj to je sposob ale komu by sa to chcelo stale robit ...pohodlnejsie je to ak sa to nastavi priamo v BIOSE.
bohuzel se mi nepodarilo tam nastavit ani tech 4x, kdyz to nastavim, tak po restartu je tam zase 8x
někdo jste už zkoušel nějakej progámek na změnu FSB na týhle desce?
Mam "SetFSB" s konfigem pro nejakeho Epoxe (SetFSB for EP-8KHA+), zkousel jsem to i na ECS s VIA KT333 a tam jel taky. Na moji desku nefunguje. Ma to 380kb, muzu poslat podle zajmu mailem...Citace:
Původně odeslal DC
to Gabo: nemusis nic porad menit, nastavis to tusim po spusteni a mas klid.
zkus mi to hodit do mejlu na
_dc@wo.cz
podle webu to funguje i s 8K9AI, tak to testnu a treba to taky pude
2Petrt: ja viem ze to funguje pouzival som to nejaku dobu takto aj ja :), len som myslel tym to ze niekto to takymto sposobom nema rad :)
2GABO: no právě je to takový všelizjaký, BIOS mam radsi :)
teď už jen to AGP degradovat na 4x :)
No jasne, Bios je Bios :) ale kdyz nic jineho, tak aspon toto ;DCitace:
Původně odeslal GABO
2Petrt: uz se nemusis namahat, nasel jsem to na nejakejch tamanskejch strankach
funguje to hezky i s moji deskou
Neboj nebudu, maila jsem ti odeslal v 17:28 :)Citace:
Původně odeslal DC
neprislo mi to - asi jsi tam nedal podtrzitko pred DC ale ted uz je to jednoCitace:
Původně odeslal Petrt
No jo, sorry...Citace:
Původně odeslal DC