Necita mi DVD s UDF, Preco?
HI.
Mam LG 4163B A105 + LiteOn 48246S SS0E, Windows XP Pro + SP2, Adaptec Aspi, Nero 7, Alcohol 120, pouzivam InCD
Napekal som nake programy, medzi nimi bol 1 subor, ktory mal 2.7 GB. Ked som dal ISO, tak ma Nero 7 upozornil, ze treba dat UDF. Vsetko napalilo, ale Windows XP Pro + SP2 mi nievie zobrazit, co je na tom DVD-R. Treba k tomu nieco? Data su napalene dobre, pretoze ked dam robit image file v Alcohol 120, tak ho zacne robit, aj ked dam testovanie v CD/DVD Speed, tak ide...takze fyzicky su tam.
Dakujem.
Re: Necita mi DVD s UDF, Preco?
Pere se ti kombinace SW... Obzvláště InCD má zálibu v nefungování s ostaními programy a ve znefunkčňování ostatních problémů.
Citace:
Původně odeslal peta303
Pere se ti kombinace SW... Obzvláště InCD má zálibu v nefungování s ostaními programy a ve znefunkčňování ostatních problémů.
sak vyskusam...co to povie...poradite rozumnejsi Packet Writeing Software?
Jasne to iste som riesil u bratranca na vine bolo IN CD dal som ho prec a uz to funguje jak ma :-)
Citace:
Původně odeslal Odar
poradite rozumnejsi Packet Writeing Software?
Rozlišujme UDF disk (vytvořený kvůli souborům nad 2 GB) - InCD není potřeba, NEro si poradí samo - a disk zapsaný skutečně tak, jak byl packet writing využíván v dobách CD (tzn. průběžný zápis na média); v tomto případě (využití mechaniky jako pomalého disku) bych raději pořídil nějaká DVD-RAM média a nainstaloval drivery od Panasonicu.
Citace:
Původně odeslal peta303
Rozlišujme UDF disk (vytvořený kvůli souborům nad 2 GB) - InCD není potřeba, NEro si poradí samo - a disk zapsaný skutečně tak, jak byl packet writing využíván v dobách CD (tzn. průběžný zápis na média); v tomto případě (využití mechaniky jako pomalého disku) bych raději pořídil nějaká DVD-RAM média a nainstaloval drivery od Panasonicu.
ano bolo to tym InCd...ja ale pouzivam InCD a formatnej DVD-RW a nan si davam zalohy...cena media DVD-RAM je stale dost vysoka a ked mam zapisovat na DVD-RAM 5X (co je v reale polovicna rychlost cca 2.5X) a na DVD+RW 8X, tak to je rozdiel...asi je to vec kompromisov ;)
Citace:
Původně odeslal Odar
je to vec kompromisov
To samozřejmě... ;-) Můj dnešní návrh zní multisession DVD+RW (tam InCD netřeba), jedinou "komplikací" je nutnost spouštět Nero a také to, že první session by měla raději mít přes 1 GB...
Ale skutečně je to věc kompromisů, musím přiznat, že packet writingu jsem nikdy nepřišel na chuť, bohužel jsem s tím spíše viděl více problémů než užitku v podobě pohodlí...