Re: Karta pro strasi pocitac
No a ovladače tam na tu kartu má jaký? Podle mě když se to poladí, tak to je v pohodě... Sice by na tuhle konfiguraci IMHO úplně stačili Ti4200 , leč chápu, že ty už se teď docela blbě sháněj :) Každopádně na 1GHz procák nic dražšího nemá smysl, stejně to nevyužiješ naplno :)
Myslim že FX5200 (128bit) byla docela rozumná volba...někdy se sežene i levně FX5600 rozhodně třeba R9600/FX5700 je škoda pro tuhle sestavu...
No nic lepsiho jsem nesehnal. Starsi grafiky jsou dost nedostupny. Taky bych radsi bral neco lepsiho. Ovladace jsem tam dal ty z CD, ale dneska jsem stahnul 81.98, tak se to snad zlepsi. A co jsi myslel tim, ze se to poladi? Akorad se mi stala jedna divna vec. V BIOSu jsem mel nastavene AGP Aperture na 64, pak jsem ji zvednul na 128 a win najely jenom do 4 nebo 16 barev pro hrozne nizkym rozliceni. Pak jsem to vratil zpet a zas to bylo OK. Kolik mam tedy zvolit? Ovlivnuje to vubec nejak zasadne vykon?
AGP Aperture size bývalo zpravidla 1/2 RAM ale s roustoucí operační pamětí to bývá max 256MB...ale rozhodně to nemůže rozhodit kvalitu nastavení barev ve WIN...teda ještě jsem se s tim nesetkal. :-)
Psalo to neco o tom ze system nema dostatek prostredku po te zmene 64 -> 128. Taky jsem to jeste nevidel. Navic kdyz jsem zkousel 3Dmark 2001, tak to vytuhlo. Nevim, jestli je to tim ze tu grafiku nepodporuje...
Citace:
Původně odeslal Waliz
Psalo to neco o tom ze system nema dostatek prostredku po te zmene 64 -> 128. Taky jsem to jeste nevidel. Navic kdyz jsem zkousel 3Dmark 2001, tak to vytuhlo. Nevim, jestli je to tim ze tu grafiku nepodporuje...
Tak jestli před tim nebyl problém, tak to nech na původních hodnotách a neřeš to...co se týče výkonu, tak je to nepodstatné.