shanim IO AD722, je to prevodnil RGB na PAL, nevite nekdo, kde to koupit? Co jsem prochazel obchody tak zatim nikde nic...
Printable View
shanim IO AD722, je to prevodnil RGB na PAL, nevite nekdo, kde to koupit? Co jsem prochazel obchody tak zatim nikde nic...
Tady mají poslední kousek:Citace:
Původně odeslal Matess
http://obchod.nedis.cz/signys/signys...01963700100009
Nebo se zkus podívat na stránky výrobce, popř. jiné velké firmy vyrábějící součástky a nech si poslat vzorek zdarma (pokud jich nepotřebuješ víc ;) )
No pokud by jsi o nejake firme vedel, tak mi dej sem vedet (nebo PM) jinak nemyslim, ze by ta soucastka mela stat 2000, myslim ze je to malej zmetek tak za 100kc, ale nejsem si jistejCitace:
Původně odeslal Oneeye_IO
v alfatronicu stoji 700,-
jinak dle analog device
http://www.analog.com/en/prod/0,2877,AD722,00.html
je mozna zamena za AD723,724,725 a ty vsechny si od nich muzes nechat poslat jako samply;)
Muzu potvrdit, mne AD723 poslali ;-)Citace:
Původně odeslal Bruggi
Ano přesně takhle jsem to myslel. Navíc od analog devices vyřizuje u nás zásilky kurýrní firma GNT takže žádný běhání na poštu :D . Rozhodně je to elegantní způsob jak ušetřit ;) .Citace:
Původně odeslal Bruggi
\edit: možná TNT ?
jj tak jsem to objednal (www.analog.com).... budu platit neco za postu?
imho ne ... aspom mne vdycky vzorky poslali uplne zdarmaCitace:
Původně odeslal Matess
a za jak dlouho to asi prislo? onjednal jsem to asi pred tydnem.... :wink:
jestli to prislo presne jak napsali si uz nepamatuju:Citace:
Původně odeslal Matess
Kód:24.02.2004 xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx TNT INTERNATIONAL
Model # Qty Ordered Ship Date Deliv. Date Shipping From
AD8620AR 2 27.02.2004 02.03.2004 United States
U mě to trvalo myslím tak týden, max. 10 dní.
samply od AD mi vetsinou chodily max tyden.
btw neni problem sledovat ten balicek pres kuryrni sluzbu co ti to dopravuje;)
jj dneska to dorazilo... super. jinak jsem koukal na datasheety a je to uplne stejny jako AD 722 (prisel mi AD724).jeste jednou diky moc....
a ted jeste neco pro kamarada..
shani TDA 1023 jestli se nepletu, tak by to melo byt neco k rizeni tyrystoru. Chce to myslim na mikropajku... pokud to nekdo najdete hodim jsem i schema zapojeni a vse okolo :-)