Sice uz jsem nektere fotky postoval do megathreadu, ale co...
Printable View
Sice uz jsem nektere fotky postoval do megathreadu, ale co...
LADYBIRD
Minolta DiMAGE Z1
Time: 1/80
F-number: 4,5
ISO: 50
INCOMING
Olympus C2100 Ultra Zoom
Time: 1/500s
F-number: f/8
ISO: 100
Berusku si pamatuju, je paradni.
VIEW
Olympus C2100 Ultra Zoom
F-number: f/3.6
LEAF IN WATER
Canon Powershot S2 IS
Time: 1/60s
F-number: f/4
ISO: ??
Citace:
Původně odeslal Asahi
DIKY!! :)
zajimava fotka ale bez urazky kdyz na to koukam dela se me blbe :) (mam pocit ze do toho padam) :oCitace:
Původně odeslal Hynchenzo
Citace:
Původně odeslal Strby
jj, nejsi jediny kdo to rekl. Me zase pripada, ze se tocim, kdyz na ni koukam..
Me se libi INCOMING .. dobrá DOF a má to pohyb.
Presne - View, uplne padam ze skaly dolu :)
IMHO naprosto dokanalá iluze pocitu člověka na skále - velmi zajímavě udělané... ;)Citace:
Původně odeslal Strby
ta fotka nema ziadny DOF, to je bohuzial tazky PS work a to mi na tom osobne dost vadi :\Citace:
Původně odeslal theedge
inak sa mi paci listocek aj beruska, view je tiez moc PS work a aj trochu prehnany, pretoze to je skutocne neprijemne na pozeranie
Pokud si dobre pamatuji, tak je ta fotka v PS jen doostrena a vybalancovane barvy/kontrast. Zkusim schvalne najit original.Citace:
Původně odeslal MadCap
Diky vsem za komentare, moc a moc potesi :)
neni mozne aby to bolo bez uprav DOF, pretoze s tymto cvakatkom >
Olympus C2100 Ultra Zoom
F-number: f/8
by to pri f/8 malo/musi byt ostre od zaciatku po koniec ... mimochodom tam je uniformne rozostrenie aj pred nohami aj vsade inde + takyto "bokeh" asi C2100 pozna mozno s kniziek ;)
P.S.> pozeram ze uz si "nezrovnalosti" vsimol aj mr. pekny DOF s pohybom :D
Jo všiml. Je fakt že u takovýho kompaktu by to bylo na clonu 8 ostrý celý.Citace:
Původně odeslal MadCap
Jen nevím co s tou DOF ještě udělalo kdyby to fotil na max. ohnisko -> 380mm. Pokud to fotil s touto clonou na tech 380mm z dálky, tak je to teoreticky možný, musel bych to s tím fotákem zkusit. Ale je fakt že to je divný. Nicméně ta fotka na mne působí dobře.
Nasel jsem ten original od "incoming", kdyz na to koukam, tak jsem tam ty upravy delal.
me se megamoc libi ta beruska. sice nemam moc rad stredovou kompozici ale ty barvy jsou uzasne.
FREEDIVE
Olympus 350
Time: 1/125s
F-number: f/3.1
ISO: 64?
SEA ROCKS
Minolta Dimage Z1
Time: 1/1000s
F-number: f/6.3
ISO: 50
Po dlouhe dobe pridam par fotecek..
HRIMĚŽDICE
Canon PowerShot S2 IS
SUNSHINE
Minolta Dimage Z1
ELLIAH WOOD
Olympus C720UZ
Z Karlovarskeho filmoveho festivalu v roce 2004 :)
Z foto souteze na jednom privatnim foru.
CHILLZONE SIGN's
Olympus C720UZ
Z tehle serie se mi libi freedive, je to netradicni pohled a i presto, ze TK je horsi, upravy tomu daly dobrou podvodni atmosferu. Ve fotce Hrimezdice mi pak neco chybi, samotna skala je jen dokumentacni, ale takova vhodne zakomponovana svetla pramice - to jen takovy napad. Co u me vyhrava je posledni chillzone, tyhle vyrezy ja muzu ( foto ). Dobre promyslene a piha tomu dodava realnost :)
Pro priste ale prosim davej fotky do jednoho postu, neber to jako vytku, spis doporuceni :!: