Záhadné mizení a znovu objevování výše GB z HDD??
Zpozoroval jsem takovou zvlastni vec.Obcas sleduju kolik mam zaplneno na HDD GB a kolik mam jeste volnych...Mam HDD Maxtor 160GB SATA.Nedavno jsem se zase koukal kolik mam volneho mista a bylo tam 100GB.Dalsi den jsem ale zapnul PC,znovu se podival a uz tam bylo 104GB.Predtim jsem se divil kam se mi tech par GB zahadne ztratilo.Upozornuju ze jsem nic nemazal...
Docela me tedy zajima cim to je ze takhle mizi par GB dat a zase se objevuji.
Re: Záhadné mizení a znovu objevování výše GB z HDD??
Tempy, Obnova systému, Pagefile. Je toho dost s čím windows pracují.
No jo no,ty nase Windows...Ty si porad delaji co chteji a my ani poradne nevime co :)
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
No jo no,ty nase Windows...Ty si porad delaji co chteji a my ani poradne nevime co :)
No pokud Ti to přijde úsměvné... Mně osobně přesně tyhle "výhodné vlastnosti" Woknows nejvíc vytáčejí... A ty pohyby prosotru na disku se samozřejmě vůbec nemusejí objevovat, obvykle si každý (tedy, co jsem pozoroval) ze všeho nejdřív nastaví pevný swap (na druhém oddílu), vypne nesmyslnou a nefunkční Obnovu systému a ve Firefoxu si zapne automatické vymazání dočasných souborů (ačkoliv vlastně nevím, co to je temporary internet files, to bude nějaký nesmysl Firefox má dočasné soubory jinde...)
Honza
to je blbost uzivatela ked nevie co robi jeho OS ...
Řešil jsem totéž, je to obnovou systému, režimem spánku etc.. Když tohle povypínáš, bude volný místo sedět jak prdel na hrnec :)
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Řešil jsem totéž, je to obnovou systému, režimem spánku etc.. Když tohle povypínáš, bude volný místo sedět jak prdel na hrnec :)
Rezim spanku asi ne. Hiberfil.sys zabira vzdy stejne jako je velikost RAM.
Citace:
Původně odeslal jedik
Rezim spanku asi ne. Hiberfil.sys zabira vzdy stejne jako je velikost RAM.
Máš pravdu, režim spánku zabírá vždy stejně, nechal jsem se trošku unést :D
Vsem diky za rady.Kazdopadne je to zajimavy,windows si vzdy vytvari ruzny zalohy,obnovovaci systemy a tak podobne...Nerikam ze by mi to mizeni nejak vadilo,vzdy se to zase vrati,ale jen me to tak zajimalo cim vsim by to mohlo byt.
Citace:
Původně odeslal MadCap
to je blbost uzivatela ked nevie co robi jeho OS ...
Jinak diky za podporu... :(
Nerikej mi,ze ti nikdy OS neudelaly neco co si vubec necekal a nevedel jsi cim to muze byt...Ja jen ze OS jsou nekdy opravdu zvlastni a davaji zabrat i hodne zkusenym uzivatelum. ;)