Netlimiter, nebo znate neco jineho?
Resim prave mensi problem. Mam doma 2 PC, jedno je pripojeny pomoci ADSL k inetu, to druhy je pripojeny k netu pres to prvni klasicky krizenym kabelem pres sitovky. Nepouzivam zadnej routovaci program, proste klasicky nastaveny v XP sdileni pripojeni. Vsechno funguje jak ma, jenom bych este potreboval vyresit nejak rozdeleni rychlosti. Pouzival sem driv starsi verzi Netlimiteru (1.3), kde sice nebylo nejak primo deleni trafficu, ale daly se omezovat jednotlivy aplikace. Bohuzel s verzi XP SP2 si nejak nerozumi, zatuhava, tak jsem se mrknul po novejsi verzi u ktere prave bylo primo napsano ze dokaze delit traffic pro vic PC v siti. Tak jsem nainstaloval, ale jednak mi prijde ta dvojka dost zmatena (nemuzu to nejak rozumne nastavit-tvari se ze to sice limituje spojeni, ale ve skutecnosti nic takovyho :( ) a navic mi na jednom PC haze po cca 1/2 hodce modry obrazovky smrti a pak uz zbejva jenom restart :( Neznate nahodou nejakej jednodussi a lepsi program na rozdeleni rychlosti pripojeni k netu? Staci neco uplne jednoduchyho, pomer 1:1 pro vsechny aplikace, vic nepotrebuju, pripadne jak nastavit ten Netlimiter aby fungoval jak ma? Dik
Re: Netlimiter, nebo znate neco jineho?
jj, ja jsem si precet FAQ, pouzil sem i Hledat a to jak tady tak i na Pct :), ale bohuzel krome par zminek ze existuje Netlimiter (nenasel sem ale presne odpoved na co sem hledal :( ) a pak par reseni jako napr. ze lepsi routery za cca 10tis. to umi, pripadne pouzit nakej starsi komp jako router (nainstalovat Linux a pod.) jsem sice nasel, ale ani jedno mi nejak nevyhovuje :( Existuje teda neco jineho na podobny problem nez Netlimiter? Pripadne jak ho nastavit, me se to proste nepovedlo :(
No ja zbeznym pohledem vidim ve FAQ minimalne dva tredy o tomhle ;)