Mám DVD vypalovačku LG 4160B.Včera jsem si koupil ze zvedavosti DVD-RAM Imation 9,4 GB v balení typu 4.Jsem úplně mimo.
Poradte DÍKY
Printable View
Mám DVD vypalovačku LG 4160B.Včera jsem si koupil ze zvedavosti DVD-RAM Imation 9,4 GB v balení typu 4.Jsem úplně mimo.
Poradte DÍKY
asi myslis v tom puzdre ze?
tak odtial by sa malo dat vytiahnut a dat spat, je tam taky kolik ktory ho drzi vnutry, aspon ja som to tak mal
DVD-RAM Type4 su v takzvanom cartridge. Na napalenie je nutne otvorit ten plastovy obal a disk vybrat
a nebo mit vypalku, ktera umi palit i s cartrige. Ono to takhle to vyndavani docela ztraci smysl toho proc to bylo vynalezeno :) Na to mame prece krabicky :idea:Citace:
Původně odeslal Tanya
to com som kupil pre seba bolo v krabicke stym ze bolo vyberacie, inac fakt neviem kolko napalovaciek sa dnes robi pre cartridge, vela ich nebudeCitace:
Původně odeslal Skodik
Take mechaniky sa vyrabaju aj predavaju, len u nas velmi nie...
U nás je do PC poslední "dostupný" model Panasonic SW–9574.
http://www.tespo.com/scripts/dvd_1.asp?id=0507251
Jinak pro zajímavost. Toto médium jsem jednou koupil za "lidových" cca 550,- Kč a od začátku nelze používat (zformátovat tudíž ani zapisovat) A stranu. Panasonic ani LG to nedokáže. Doklad je v ...
Tenhle fialovej šmejd nebrat!
nikto nepovedal ze sa nerobia :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Je velka skoda ze cartridge nie su viac rozsirene, dost vyrazne by odpadol problem s poskrabanymi a opatlanymi CD a DVD, aspon u DVD prehravacoch to tak mohli spravit, zabili by 2 muchy jednou ranou, ak by neboli vyberatelne tak by pri dnesnych typoch mechanik co mame doma zabranili nelegalnemu kopirovaniu (samozrejme ze sa to da obist) a za druhe by pozicovne nemali problemy s doskriabanymi DVDs vdaka "opatrnym" zakaznikom.