co pouzivate na virtual PC??
vyhody / nevyhody??
pouzival jsem chvili oba dva a to od M$ me prislo lepsi. necpalo to tusim do systemu dalsi sitovku...
Printable View
co pouzivate na virtual PC??
vyhody / nevyhody??
pouzival jsem chvili oba dva a to od M$ me prislo lepsi. necpalo to tusim do systemu dalsi sitovku...
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=36866 jsme videli zeo? :)
vyjimecne cetl a jedine pro me uzitecne co sem nasel je ze VMW je rychlejsi cehoz sem si vsiml taky. a navic necpe do systemu dalsi sitovku. a hlavne me pod tim jede sit bez hapru. ale to Virtual PC se me zda fakt megapomale :confused:Citace:
Původně odeslal jedik
tak nevim na starem PC me to jelo celkem vpoho. ted sem pod Virtual PC instaloval Widle 4 hodiny a bootoval 5 minut coz me neprejde uplne normalni. pod VMware prozmenu zaprase nemuzu rozjet sit. :confused:
Mame kupene v praci vmware - pouzivame na testovanie serverov. Zatial islo vsetko - vmware je na win2003, host systemy mame SCO 8.0, SCO 7.1, Linux, win2003. Databazy informix a oracle. Vmware ale vytvara 2 virtualne sietove karty, pri instalacii ma otazku ci ich vytvorit. Asi v tom je problem.
problem je ze ta otazka pri instalaci nebyla. ale ma za to ze kdyz sem to instaloval minule tak se ptal. tak nevim. mozna mam ted jinou verzi. mozna si to nekam pri prvni instalaci nekam zapsalo zesitovky chci a uz se to nepta. odiinstalovaval sem to a promazaval rucne... nevim. zas tolik me ty sitovky netoci. chtel sem pod tim zkusit Win XP MCE ale ma to problem s prehlavanim videa - pri resizeu tu nevyhlazuje.:confused:Citace:
Původně odeslal fish
tusite nekdo jak prepnout rozliseni obrazovky do 1920x1200 pod win XP ve VMware??
Skus nainstalovat vmware tools - zlepsi sa praca s mysou a obrazovkou. Ci rozlisenie bude do 1920x1200 nemam ako vyskusat.Citace:
Původně odeslal tominek
ja mam na notebooku MS Virtual PC pod Win XP a zkousel sem v nem pustit live distribuci linuxu (ale z image na disku) a jelo to dost v pohode
PS: nezapomenu na to, kdyz sem zkusil win4lin a windows 98 mne nabehly za 4s :)
bohuzel 1920 tam neni. uz jsem je mel nainstalovane. jinak to fici celkem pekneCitace:
Původně odeslal fish