[color=red]BIOS pro ECS P4S5A2...ano P4 1,6GHz @ 2,2GHz!!![/
Tak konečně, po dlouhém hledání optimálního BIOSU pro tuto desku, který si poradí se zvýšením sběrnice FSB CPU, jsem se dočkal...po přetaktování a následném restartu to zatuhlo....-:((. Bohužel, nemůžu zvýšit napětí, což by možná stačilo k provozu na 2,2GHz...jak úžasné by to bylo...
FROSTY
Re: [color=red]BIOS pro ECS P4S5A2...ano P4 1,6GHz @ 2,2GHz!
A na kolik to provozujes normalne???
Citace:
Původně odeslal FROSTY
normálně na 1.6GHz
Jasny,ale treba na 2.0ghz to nejde??
Ta nová verze BIOSU (je to poslední pro tento typ desky), umí v nastavení frekvence CPU jen 100MHz (default) a nebo "až" 133MHz, přičemž na 133MHz se takt zvýší z 1,6GHz na 2,2GHz...a to bohužel nerozjedu. Chybí tam možnost něco mezi třeba 110-115MHz. Zvýšení napětí nelze.
Dal by se nějakým způsobem ten nový BIOS upravit podle svých potřeb?
Frosty
Citace:
Původně odeslal FROSTY
Ta nová verze BIOSU (je to poslední pro tento typ desky), umí v nastavení frekvence CPU jen 100MHz (default) a nebo "až" 133MHz, přičemž na 133MHz se takt zvýší z 1,6GHz na 2,2GHz...a to bohužel nerozjedu. Chybí tam možnost něco mezi třeba 110-115MHz. Zvýšení napětí nelze.
Dal by se nějakým způsobem ten nový BIOS upravit podle svých potřeb?
Frosty
Mi nerikej,ze nevysel nejakej bios,kterej by neumel trebe 110/110 ??? ???
Bohužel je to tak, hledal jsem snad všude. Je to AMI bios. Stahoval jsem ho přímo ze stránek od výrobce ECS. Snažil jsem se najít vždy nejnovější verzi - navíc byl k tomu i komentář jaké nové možnosti bude mít... podívám se na datum vydání, ještě se ozvu.
Citace:
Původně odeslal FROSTY
Bohužel je to tak, hledal jsem snad všude. Je to AMI bios. Stahoval jsem ho přímo ze stránek od výrobce ECS. Snažil jsem se najít vždy nejnovější verzi - navíc byl k tomu i komentář jaké nové možnosti bude mít... podívám se na datum vydání, ještě se ozvu.
Tak zkus Cheepo bios.Nebo se zeptej Rainbowa,ten ti o biosech urcite neco rekne ;D