Na PCtuningu se objevila tahle zajimava zpravicka...
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17099
Printable View
Na PCtuningu se objevila tahle zajimava zpravicka...
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17099
a je to tady ... ale to je u nVidie preci normalni ne ? :lol:
Dyt to rikam furt,nema na to hardwarove,tak se to snazi dohnat softwarove ;D Neni daleko doba,gdy budes muset na kazfou hru mit jinej ovladac ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Zdi
NO dobře spíš mě zajímá kolik to přdá v 3Dmarku03 teď mam 1077 s 42.01
Me to momentalne hazi s detonatorama 30.82 neco kolem 1040 bodiku, ale u svy gf3 moc zlepseni necekam... :|
Neviem naco sa tym zaoberate.....3Dmark2003 je skor ako vylet do buducnosti ked uz budete mat ine stroje ako tieto sunky :wink:
Ak vam teraz vsedko slape neni sa nad cim zaoberat....ked zacne sekat vela hier a nie jeden do biducnosti predimenzovany test to bude vazne 8-)
Tak jsem to vyzkousel a nic moc. Skore se zvedlo z 1480(Det 40.72) na 1620 - GF4200(300/600). Ve 2. a 3. testu se objevil chvilema v horni polovine obrazovky hodne tmavy polopruhledny pruh siroky asi pres petinu obrazu. Mother Nature se samozrejme nezpristupnilo (fama, kterou jsem cetl na jedne strance).
To mas teda nejak podezrele malo...Citace:
Původně odeslal eraser
Taky se mi to zdá a už vím čím to bylo ěl jsem zaplé anizotropní filtrování na 8Citace:
Původně odeslal viki_
lol, du na to znova, teď ho ale radši vypnu :-)
ste nepoucitelny..... ;D ;D
Já myslím, že ATI není o moc lepší než nVidia - je zajímavé, že uvedla svoje Catalysty 3.1 zrovna ve chvíli, kdy vyšel 3D Mark 03 a úplně náhodou zvyšují výkon v tomto benchmarku o 30%... :lol:
No,to mas jedno,hlavne ze max. vykon,ne :wink:Citace:
Původně odeslal *VIPER*
me to celkem pomohlo, mam takovy skore:Citace:
Původně odeslal eraser
3D Mark 2001
41.09 - 10 958
42.68 - 11 308
3D Mark 03
41.09 - 1390
42.68 - 1507
8)
je urcite dost mozny ze i Ati dela ovladace i pro 3dmark ,ale kdo s tim zacal ... :-(
Tak tyhle 42.68 jsou opravdu s.h.i.t. drivery... Pod D3D maj sice o něco lepčí výkon v 3Dmarcích, ale třeba takovej Quake III mi bliká tak, že jsem málem dostal epileptickej záchvat :evil:
Return to 42.01 8)
U nvidie boli vzdy drivery,,specialne optimalizovane pre 3Dmark´´ len to tam ,,zabudli´´ vzdy napisat :D .
Mě to bylo hned jasné, že ty drivery jsou na shitt. Jsou dělané jen na to, aby v 3Dmark03 dělali co nejvíce.Citace:
Původně odeslal Vykuk
Závěr: NEj jsou zatím 40.xx pak 42.01 pak dlouhouho nic a pak nějaké staré 3x.xx
no ale na rozdiel od nVidie, sa nezlepsuje LEN skore v 3DMk03, ale aj v niektorych hrach a HLAVNE odstranuju zname chyby v niektorych aplikaciach... a ako tak citam, nVidia cim dalej tym viac v novych ovladacoch zvysi nielen vykon v 3Dmk-och ale prida aj nove chyby v hrách , ktore so starsimi a menej vykonnymi ovladacmi fungovali OK , a toto sa mi nazda ako "celkom fér" pristup k zakaznikom...Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Suhlasim s tebou Marcelino, presne toto sa deje,, na 100%, ked som mal pred pol rokom novu gf4ti a nove ovladace boli 29.42 boli super, potom vysli 30.82 aj tie boli super, a potom v hrach :evil: ...
Stejnej případ jako Det 40.xx pro 3DMark2001SE.Citace:
Původně odeslal DaShi