Slo by do PC hodit autorádio? Kam by se zapojilo? Je to spis jen napad nez neco, co bych chtel realizovat... Co vy na to? Slo by to?
Printable View
Slo by do PC hodit autorádio? Kam by se zapojilo? Je to spis jen napad nez neco, co bych chtel realizovat... Co vy na to? Slo by to?
No podle mě by to šlo v poho, to radio je napajený asi 12V a vystup zapojiš do zvukovky.
To víš, že to jde, ale podle mně je lepší radio karta.
Mám ji už x let a plná spokojenost.
Me to zajima spis z technickeho hlediska... Protoze potom by to mozna slo i naopak, a to se mi zda zajimavejsi... Sehnat CD-ROMku s audio-panelem a dat ji do auta... Je to sice zvrhlost, ale ta moznost tu teoreticky je, ne? ;)
Teoreticky ano, ale nevím jak otřesy ??
No, bylo by to do auta pro tetku, a ta jezdí s feldou 1,6i za necelých 7 litrů (já s tou samou za 9), takze rozdil ve stylu jizdy tu bude :lol: . Samozrejme od toho nejdou cekat zazraky, ale jestli to teoreticky jde, pak bych to rad aspon zkusil... :wink:
Na CD-ROMku do auta potrebujes este nejaky napatovy regulator kedze v aute to napatie nie je stabilne. A potrebujes este vyrabat aj 5V. A este zosilnovac a repraky.
Ako som bol piatok vo velkosklade , tak chlapik mal v aute autoradio a podnim 24x CD-ROM.
Takze mozna nebude az tak marny to zkusit... No, uvidime...
No tak otom už se taky mluvilo a mám kamaráda který to má takto udělané, uděláš si měnič z 12V na 5V a jedeš zapneš to a frčíš někde jsem viděl návod že i přes ATA rozhraní jsi měnil název skladeb i s LCD diplejem :) ale to už byla teda frajeřina :lol:Citace:
Původně odeslal Fx
No tak na toto si posvietim ..urcite pretoze ma to veeelmi zaujima...
Autorádio je v PC na nic (obvykle stejně nemá linkový výstup, jen na repráky a na ISO konektoru potřebuje i jiné signály než jen napájení). Zato je do PC docela výhodné zabudovat auto-zapalovač. Chce to sice silný zdroj (při žhavení 12V, 10A), ale jak na to každý závistivě čumí :-).
Pokud ses mohl podivat, tak se tu rozebirala i opacna - mnohem zajimavejsi moznost: CD-ROMka v aute ;)
Autorádio do počítače by se dalo, ale je tu problém, že je širší než CD-ROMka, takže do normálních 5.25" pozic by to nešlo. S tim napájením to je bez problémů, autorádio mi na počítačovym AT zdroji šlapalo bez problémů, akorát je tam většinou ještě jeden kablík, kterej se zapojuje nějak k zapalování na ovládání a ten stačí dát na +12V a jeto. CD-ROM do auta sem nezkoušel ;D .
Kup radsej autoradio s CD za 5000Sk a si v poho.
Ked CD ROM do auta tak staci 2x. S otrasmi by bol velky problem.
Alebo do toho zakombinuj citacku flash kariet. :-D
Heh, mam tam nejakyho sonaka s MP3kama, copak o to, chtel bych spis vyzkouset, jestli se to da...