reproduktory+zesilovac x repro k PC
chtel bych nejakou kvalitnejsi zvukovou aparaturu okolo 8000 . premyslel jsem nad z5500 ale kdyz jsem zjistil jaky jsou z takovejhlema bednama problemy , napada me jestli neni lepsi poridit zesilovac + kvalitni reprobedny
samozrejme jen 2.0 , pripadne na co si u zesilovace dat pozor a to same pro bedny
Re: reproduktory+zesilovac x repro k PC
a coz tak nejake studiove monitory, podle me je to v teto cenove kategorii lepsi nez pasivy a zesik. Pokud bys teda nechtel neco bazaroveho. Ja bych sel do studiovych monitoru. Mrkni se treba na http://www.audiotek.cz
dik za radu to vypada opravdu dobre a tohle pripojim rovnou na zvukovku ? jak potom budu regulovat hlasitost pouze zvukovou kartou ? koukam ze tam jsou taky nejaky pasivni / aktivni vubec se v tom nevyznam co to znamena ? Byl bych rad za krasny zvuk ;) za dobrou cenu . Aby bedny nevrcely a nerupalo v nich pri rosviceni svetla ....
Edit : nektery maj teda i ovladani jaka firma je dobra asi by bylo nejlepsi zajet si do nejakyho shopu a odposlechnout si je...
Citace:
Původně odeslal melandr
dik za radu to vypada opravdu dobre a tohle pripojim rovnou na zvukovku ? jak potom budu regulovat hlasitost pouze zvukovou kartou ? koukam ze tam jsou taky nejaky pasivni / aktivni vubec se v tom nevyznam co to znamena ? Byl bych rad za krasny zvuk ;) za dobrou cenu . Aby bedny nevrcely a nerupalo v nich pri rosviceni svetla ....
Edit : nektery maj teda i ovladani jaka firma je dobra asi by bylo nejlepsi zajet si do nejakyho shopu a odposlechnout si je...
Jo ovladani hlasitosti maji vsechny :) jenze vetsinou je samostatne pro kazdou bednu zvlast. Par vyjimek se ale najde. Jinak co se tyce vyberu kolem 8000....Behringer B2030A, ESI NEAR05 CLASSIC (tyhle ma kamos), M-audio LX4 2.1SYSTEM, skoda ze M-Audio ted nejak podrazilo a jeste od nich zmizely BX8, byly asi za 9K a myslim, ze by to byl jasny kauf.....a pak jeste Tapco S5. Je to fakt ale o poslechu a co se komu libi. Jo a dotaz, jakou mas zvukovku?;)
no ja mam audigy II do PCMCI nic lepsiho pro notebook nedelaji :(
Citace:
Původně odeslal melandr
no ja mam audigy II do PCMCI nic lepsiho pro notebook nedelaji :(
Ja mel k noutu Audigy 2 NX USB a ted mam M-Audio Transit USB (v podpisu) a rekl bych, ze je lepsi nez Creative v oblasti hudby.
no ja taky dost parim tak jsem se rozhodl pro ne USB ale PCMCI kvuli zatezi CPU a EAX se taky hodi ;)
co rikate na tyhle bedny http://www.aukro.cz/show_item.php?item=83221574 a jakej pripadne k tomu zesilovac... stoji to za to ;) pripada mi to hrozne levny ..
Citace:
Původně odeslal melandr
no ja taky dost parim tak jsem se rozhodl pro ne USB ale PCMCI kvuli zatezi CPU a EAX se taky hodi ;)
co rikate na tyhle bedny
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=83221574 a jakej pripadne k tomu zesilovac... stoji to za to ;) pripada mi to hrozne levny ..
tak tem bych moc neveril ;-) ja osbne mam zalusk na ty Behringer B2030P
ale potreboval bych poradit nejakej jetej 5.1 reciever kolem 4k kc :confused:
no ty vypadaj dobre jenze k tomu prave jeste nejakej zesik ci reciver a to prave taky vubec nevim jakej zvlast aby to dalo tech 100 W se clovek nedoplati ....
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=83567592 CO TOHLE ;) ?
mrkni na www.amplion.wz.cz muzes se tam ledacos docist a hlavne si myslim ze 100W zesik by byl az moc
cim vic se v tom hrabu tim jsem zmatenejsi ... ale vypada to na nejakej A/V reciver starsi + postupne repro a subwoofer do 8000 bych nenacpal nic novy aby to nebyli kramy ... fakt uvazuji o tom sony ...
Ja som dlho spekuloval nad kvalitnym stereo zvukom na PC, mal som aj starsi receiver Pioneer + 100W dvojpasmove repro Acoustic, potom to boli Logitech Z-2200, nakoniec som skoncil pri tom co mam v podpise a som velmi spokojny. Ziadna low level hi-fi zostavicka v podobnej cene podla mna nema lepsi zvuk, sluchatkovy vystup je velmi kvalitny (prakticky nemam ziaden dovod pouzivat ten specialny X-Fi vystup) a velmi my vyhovuju aj 2 vstupy bez prepinania.
ne ze bych si chtel stezovat dik za radu ale nejak bych temhle creativum nemohl duverovat takovy mali plastaky nic proti asi by je to chtelo videt v realu a poslechnout si je no tohle je fakt snad nejhorsi na vybirani ...
asi u nich fakt skoncim podle specifikace maji 70 w satelity a 150 w sub . Pry nesumi ( jeden z velkych argumentu ) jeste si o nich zjistim par drobnosti a asi bude vymalovano nez resit recivery a spravny bedny .... na to nemam nervy
Presne viem o com hovoris. Kvoli tym skaredym nedoveryhodnym plastovym satelitom som ich aj ja nikdy nechcel. Ale okolnosti a metoda pokus omyl ma k nim dotiahla a som z nich velmi prijemne prekvapeny. Nesumia ani trochu - teda v mojich Technics RP-F290 sluchatkach.
tak nakonec jsem sehnal bazarovky tripasmovy bedny 2x 150w + zesilovac i s ekvalizerem a takovyma vecma , delany na zakazku vsechno komplet za 5000 tak doufam ze se to vyplati zvuk pri poslechu se s z 2200 neda srovnat a myslim ze ani s zadnym jinym repro 2.1 k PC . Jen se modlim aby se s nima nic nestalo ...