3 Příloh-a(y)
Neviem si rady - chyba MB, RAM, VGA??
Mam taky problem, sem tam sa mi vyskitne ze mi vypise tuto chybu aplikace (viď - chyba aplikace.jpg), toto mi robi pri NFS Porsche najcastejsie ale stalo sa mi to uz aj pri inych aplikaciach
a potom este sa mi stalo ze pri kopirovani na jednom disku s particie na particiu zrazu na win xp toto: (viď foto pc 003.jpg)
verzia mojho win je: verzia.jpg
Re: Neviem si rady - chyba MB, RAM, VGA??
V prvni rade bych otestoval pomoci MemTestu, zda jsou OK ramky..
řešil jsem na téměř shodné sestavě úplně stejný problém, všechno jsem postupně vyměňoval a došel jsem k desce jako k závadě - šla do reklamace - dostal jsem novou a problém se po cca 14 dnech objevil znovu - řešil jsem nákupem desky od foxconu za pár šupů na rozdíl od msi a je po problému už víc než 3 měsíce, je to deska.
Citace:
Původně odeslal Rache
řešil jsem na téměř shodné sestavě úplně stejný problém, všechno jsem postupně vyměňoval a došel jsem k desce jako k závadě - šla do reklamace - dostal jsem novou a problém se po cca 14 dnech objevil znovu - řešil jsem nákupem desky od foxconu za pár šupů na rozdíl od msi a je po problému už víc než 3 měsíce, je to deska.
Souhlas, ale ten memtest bych taky zkusil, ta masina je proste nestabilni, takhle uz se bezne WinXP SP2 nechovaji. Me se to chovalo stejne kdyz mi nestihaly pameti. Pretaktovano asi nemas? Zkusit default...
A co jeste ovladace na grafiku?
pretaktovane nemam
skusim najskor reinstal aby som sa ubezpecil ze to nieje niekde softwerovy problem, potom na coisty stroj spustim memtest
a uvidim ... dufam ze nebudem musiet nic reklamovat, a bodaj by to bola softwerova pricina o com ale dost pochybujem
MemTest se nespousti ve win, ale bootoujes ho treba z cd..takze nejdrive spust ten memtest a treba si usetris pracny reinstall ;)
Pokud umím číst, tak problém se jmenuje NVATABUS, což je IDE driver od nVidie. Zkus přeinstalovat drivery pro motherboard nebo jen zkusit překlopit na standardní IDE ovladače od Microsoftu. Mohlo by to pomoci.
No pokud se tam vyskytuje IDE driver od nVidie, tak ten bych zrusil..jsou s nim jenom problemy..
NO takze konecne som sa dostal k odstraneniu problemu, spravil pre istotu reinstal lebo uz sa mi raz stalo ze som hladal dva tyzdne chybu preco mi nesiel korektne localhost a zistil som ze to bolo tusim firewalom ktory akonahle bol po upgrade na novsi cosi posahal. prisiel som na to az púo reinstale.
no ale k veci, ide drivery som neinstaloval a vsetko funguje ako ma.
Dik za pomoc