Hláška <windows root>\system32\hal.dll
Nejde mi spustit windows.Po spuštění mi naběhne hláška " <windows root>\system32\hal.dll chybí a nebo je poškozen" a nedá se s tim nic dělat. Když chci přeinstalovt win. z CD tak se mi spustí instalace a potom mi to nahlásí že nemuže najít disky a instalace se ukončí. Je to docela na mašli.
Re: Hláška <windows root>\system32\hal.dll
tak zkus zapojit nejakej jinej disk a vytvor si novou particii na prvom disku a zkus to nainstalovat na ni...
nebo jeste zkus opravu
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm
naprosto vyčerpávající popis tvého problému včetně možných řešení
chyba v boot.ini alebo je hal.dll naozaj poskodena, da sa nakopirovat z install CD
chyba taktez muze byt ve vymazani cmos a tudiz spatne nastavenem biosu pro dotycnou instalaci windows!
Zkoušel jsem připojit jiný disk s win XP, ale nedokázal jsem ho nabotovat, asi kvůli sata raidu.Potom jsem to zkoušel opravit z konzole ale nemůžu se dostat přes heslo „administrátor“ i když si myslím že ho zadávám dobře. Asi se něco změnilo. Dá se nějak zjistit.?? Jinak si to docela užívám.brrrr :-(
Citace:
Původně odeslal unavený
Zkoušel jsem připojit jiný disk s win XP, ale nedokázal jsem ho nabotovat, asi kvůli sata raidu.Potom jsem to zkoušel opravit z konzole ale nemůžu se dostat přes heslo „administrátor“ i když si myslím že ho zadávám dobře. Asi se něco změnilo. Dá se nějak zjistit.?? Jinak si to docela užívám.brrrr :-(
pokud pohledas na googlu tak najdes programek, kterej je schopnej ti odhalit heslo prez hvezdicky... uz si nepamatuju na jmeno ale je jich fakt hodne...
Citace:
Původně odeslal J.Wade
pokud pohledas na googlu tak najdes programek, kterej je schopnej ti odhalit heslo prez hvezdicky... uz si nepamatuju na jmeno ale je jich fakt hodne...
Taky sem se koukal. Problém je že já se nikam nedostanu.Mě to utne hned po první obrazovce.Takže hvězdičky mám akorát před očima. ;-)
Citace:
Původně odeslal
mISHA
chyba taktez muze byt ve vymazani cmos a tudiz spatne nastavenem biosu pro dotycnou instalaci windows!
Jak to opravit,vubec tomu nerozumim
Citace:
Původně odeslal
J.Wade
to sice jo..ale nemyslim si ze ten programek spustis z Recovery konzole....;-)
Zakaznik nam sem s tim volal uz 2x.... 2x porazeno Oprava instalace a 2x uspesne....takze zkus pohledat ovladace pro ten SATA disk a pak to zkusit opravit...nebo zkus neco z toho co postoval Rache
Mam stejny problem, nicmene nedari se mi ho vyresit , zkousel jsem postup z teto stranky http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm , ale neuspesne :(