Re: rozostřování monitoru
Jako prvni krok bych si zjistil od majitele nemovitosti jaky rozvody a instalace v tom sklepe vedou, co je v sousednich mistnostech a pod. Nevim jak to tam vypada, mozna je neco viditelne na prvni pohled. To co popisujes neni normalni..
nejprve bych zkusil samotne monitory... ostatni HW vypnout jestli nekde neco nevyzaruje prave z toho, i zarivky... potom bych taky popremejslel nad otazkou vlhkosti jestli by nemohla mit vliv..
Může to být výtah, elektromotory, metro, tramvaje, sousední dům, lednice, apod. Prostě těch možností je milion a je to rušení - které ovlivňuje jen CRT.
EDIT - hm, zase s křížkem po funuse :-)
vzhledem k tomu, že jsem to s ním kompletně skoro rok předělával tak vím co tam vede - jenom hlavní přívod vody, tramvaj je asi 200metrů, metro tak kilometr takže bych to vyloučil, výtah tam taky není. To s tou vlhkostí mi není jasný jaký by to mohlo mít vliv můžeš to prosím rozvést?
Tak jsme to vyřešili....nakonec jsme vypnuli trafo co napaájelo stropní bodovky a bylo po problému, jenom mě trochu zaráží, že má atestaci a všechny ty samolepky tüv a já nevim co ještě a bylo z bauhausu. LOCK díky
Citace:
Původně odeslal Rache
Tak jsme to vyřešili....nakonec jsme vypnuli trafo co napaájelo stropní bodovky a bylo po problému, jenom mě trochu zaráží, že má atestaci a všechny ty samolepky tüv a já nevim co ještě a bylo z bauhausu. LOCK díky
Když ho přetěžuješ má ropzptyl jako bejk
Citace:
Původně odeslal Rache
No koneckoncu proc ne, ale jestli je to klasicky trafo tak by me ani nenapadlo ho podezrivat.
Jinak pouceni pro priste, vsechno mimo zasuvky s PC vypnout nejlip primo na jisticich a pak postupovat vylucovaci metodou.
Me zas doma ujizdi obcas par radek na TV-outu z PC na telce do strany: Pricina podrzte se, bezici kompresor (teda normalni motor jako v kazde jine lednici) ve stare ruske lednici Minsk.