Creative Audigy, Audigy2 & Audigy4 series Driver 02.08.0004
Creative Audigy, Audigy2 & Audigy4 series Driver 02.08.0004
This download contains an improved version of the drivers found on the Sound Blaster Audigy®, Audigy 2 series, and Audigy 4 series installation CDs. Microsoft® Windows XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2, or Windows 2000! Dated 24 Jan 06
This download supports the following audio devices only:
- Creative Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
- Creative Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
- Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
- Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
Download
FileSize: 34,2 MB
Re: Creative Audigy, Audigy2 & Audigy4 series Driver 02.08.0004
Dikes, uz taham, vyskusam, predchadzajuce mi robili problemy, napravila to trochu az ta beta verzia. Snad tieto sa podarili lepsie.
EDIT: Stiahnute, nainstalovane, narychlo vyskusane. Konecne mi s nimi WinDVD nerestartuje pocitac, takze moj jediny problem s predchadzajucimi verziami sa vyriesil. Som zvedavy, co dalsie opravili, idem este vyskusat prehravanie DVD a EAX v hrach.
Okrem tých vymenovaných podporovaných kariet sú aj na A2 ZS Notebook. Nainštaloval som ich na NB a všetko ide jak má.
Že by první stabilní driver ? Pozitivem je i updatlá audio console bez bugů paráda.
Citace:
Původně odeslal daggy
Dikes, uz taham, vyskusam, predchadzajuce mi robili problemy, napravila to trochu az ta beta verzia. Snad tieto sa podarili lepsie.
EDIT: Stiahnute, nainstalovane, narychlo vyskusane. Konecne mi s nimi WinDVD nerestartuje pocitac, takze moj jediny problem s predchadzajucimi verziami sa vyriesil. Som zvedavy, co dalsie opravili, idem este vyskusat prehravanie DVD a EAX v hrach.
Asi 3x za 2 mesice,se mi restartoval comp,kdyz jsem menil hlasitost ve WinDVD playeru.Mohli to zpusobovat ty ovladace ?
nainstaloval som si tieto new drivery na moju audigy 2 value a zvuk sa mi zda taky ako keby doslova tupsi take menej vyrazne basy su a menej detailne je zvuk prekresleny
zda sa mi to len alebo to postrehol aj niekto iny ?
Citace:
Původně odeslal Styxer
Asi 3x za 2 mesice,se mi restartoval comp,kdyz jsem menil hlasitost ve WinDVD playeru.Mohli to zpusobovat ty ovladace ?
No mne to zarucene robili oni, teraz mi WinDVD bezi bez problemov, predtym mi ho neslo ani nainstalovat. Takze nejake pozitiva urcite priniesli oproti starsim verziam.
Mam zvukovku Creative Audigy2 ZS a neviem ci sa vyplatia skusat,
ked pouzivam modnute Audigy 2 na Audigy 4 PRO, ktore mi slapu bez problemov.
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=78049
Rad by som vedel o co su lepsie tieto ako tie modovane ?
tak nevim kde je zrada ale po nainstalovani tohohle driveru me zacly repra "škručet" jako kdyz jsou pretahnuty basy ale podle poslechu to bylo normal. po prehozeni na puvodni NGO tenhle problem zmizel. mam sice repra 2.0 od redstaru (zadna slava) ale nemaji takovyhle zvuk ani kdyz je dam volume na max a bassy taky.mozna je chyba nekde u me ale netusim kde.zadny "efekty" nebyli spusteni tak nevim no
EDIT: mam Audigy ES
Mam takovej nemilej problem.Poridil jsem si Audigy(1) s FireWire,nainstaloval jsem tyto nejnovejsi ovladace a vse jde naprosto OK (zvuk,atd.).Mam ale problemy pri vypinani PC.Kdyz dam vypnout PC,tak se vypnou pouze HDD a vsechny ventilatory (GK,zdroje,CPU) jedou stale-proste deska jakoby nedostane signal na vypnuti.Prehodil jsem Audigy i do jineho PCI,ale stale to dela (z 10 pokusu se to jedenkrat vypne)...Nemohlo by to byt tedy temi ovladaci??
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
Mam takovej nemilej problem.Poridil jsem si Audigy(1) s FireWire,nainstaloval jsem tyto nejnovejsi ovladace a vse jde naprosto OK (zvuk,atd.).Mam ale problemy pri vypinani PC.Kdyz dam vypnout PC,tak se vypnou pouze HDD a vsechny ventilatory (GK,zdroje,CPU) jedou stale-proste deska jakoby nedostane signal na vypnuti.Prehodil jsem Audigy i do jineho PCI,ale stale to dela (z 10 pokusu se to jedenkrat vypne)...Nemohlo by to byt tedy temi ovladaci??
a ked das zvukovku prec tak to ide normalne vypnut ??
Citace:
Původně odeslal Champion
a ked das zvukovku prec tak to ide normalne vypnut ??
Jde...Uz tady o tom mam thread,tak kdyztak pokracuj prosim tam at o tom nepisu jeste sem...
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=45115
Akorat zkousim jeste jiny ovladace...