Podle mého názoru má asi nejvydařenější fotka.Ale mám i spoustu jiných:)
btw-čím děláte ty různé pěkné rámečky?V Camedia Masteru nic takového není...
Printable View
Podle mého názoru má asi nejvydařenější fotka.Ale mám i spoustu jiných:)
btw-čím děláte ty různé pěkné rámečky?V Camedia Masteru nic takového není...
pekne, akorat ten zadecek je trochu prepalenej
ramecky? Gimp -> Script-Fu -> Decor -> Add Border...
very easy;)
Nijak jsem ji neupravoval,takhle to vylezlo z aparátu ;) Schválně jsem to nechal být,ono to celé vypadá strasně syté díky rostlince a to se mi na tomhle letním obrázku moc líbí!Citace:
Původně odeslal wong
Je něco zo toho freeware?;D
Asis spatne pochopil, toto je postup jak to udelas v Gimpu, kterej je samo OpenSource (a je i pro widle).
Aha...já myslel,že jsou to 4 programy,těmi šipkami třeba seřazené k nejlepšímu...:oops: :mweheh:
Je to zbytečně kompozice na střed a zdá se mi to hodně bez kresby ... je to podle mne šparně zvolenou hloubkou ostrosti. Je ostrý jen ten čmelák a ne už ta kytka a tím to na mě působí trochu divně a celé neostře. Uvítal bych ostrou i malou část toho květu.
No jo,ale jak jsem tomu čmelákovi měl vysvětlit,že bych to chtěl ještě trochu poladit,aby mi neodletěl...?;) Je to focené makrem,nevím,jestli lze dosáhnout lepšího výsledku.Citace:
Původně odeslal theedge
Cim si to fotil?Citace:
Původně odeslal Tomas
Mne to pride moc prepalene (vdaka tomu slaba kresba) a kompozicne taktiez moc na stred.
[edit]
Aha, Olympus 750UZ... Hm, potom je to slaba fotka ;D
750ka má dlhé sklo, na makro priamo ideálne. Bohužial tu je problém v tom, že tam máš veľmy silný červený prepal, a na kvete nie je skoro žiadna kresba. Škoda.