Re: CRT monitor a černý pruh
Řekl bych, že odchází do křemíkového nebe (nebo pekla). Protože pokud se podaří lokalizovat závadu, bude se jednatz skoro o zázrak. Můj tip? Studený spoj někde u rozkladu, nebo spíš přímo rozklad...
EDIT - to tu ještě nebyl ten autorův EDIT ;-)
Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
EDIT: kurzor miši je v místě pruhu normálně funkční...
omg
kazdopadne, funguje-li v tom miste mys, tak to asi nebude monitorem :idea: :rolleyes:
Obtezoval si se ho zkusit na jinem pocitaci, nebo nedejboze s jinou grafikou.
tenhle pruh me to delalo kdyz jsem zapojoval tv vystup z grafiky asus"6800gt"a spekuloval s ovladacema,a skousel tv tool ten vubec nesel a taky me obraz takhle roztrhal,pak jesem nainstaloval 81.85 chodi bez pruhu. koukam ze mas taky asus;)
a jeste skus grafiku dat na nejaky cas na default takty,,,mas jadro osoleny jak prase ,,,me nad 420mhz obcas udelalo presne to samy co mas na spodni fotce a pri tom 3dmark v poho,,,,ale toto presne delalo i stim pruhem
Citace:
Původně odeslal serizovatel
a jeste skus grafiku dat na nejaky cas na default takty,,,mas jadro osoleny jak prase ,,,me nad 420mhz obcas udelalo presne to samy co mas na spodni fotce a pri tom 3dmark v poho,,,,ale toto presne delalo i stim pruhem
Nyní jedu cca 2 měsíce na default a stejný problém (ledaže-by majitel předemnou to moc hnal a GPU je už napálený?)...:(
Někdy jede v pohodě a když to co nejméně potřebuji tak se to rozhodí (nanejvíš po slepu restart PC).
Používám DX9c a ovladač 71.84, ale jak jsem již psal, zkoušel jsem i jiné.
Z finančních důvodů nemám možnost vyzkoušet jinou grafiku či jiný monitor...
Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
Z finančních důvodů nemám možnost vyzkoušet jinou grafiku či jiný monitor...
Tak nejakou PCI grafiku snad ma doma kazdej ne? Tu kartu zkus v nejakem jinem pocitac (pokud ti to financni duvody umoznuji), pokud to dela na default, tak je asi po ni.:-|
Citace:
Původně odeslal Caleb
Tak nejakou PCI grafiku snad ma doma kazdej ne? Tu kartu zkus v nejakem jinem pocitac (pokud ti to financni duvody umoznuji), pokud to dela na default, tak je asi po ni.:-|
Vrátit se na PCI?:o Cože?:eek: Já vím, jen na zkoušku (vyhrabal jsem tu jednu s AGP)...;)