http://theedge.jirulda.com/nature/trees_orange.jpg
při západu slunce ...
Printable View
http://theedge.jirulda.com/nature/trees_orange.jpg
při západu slunce ...
fotka se mi libi ale hodne rusive na me pusobi ty dva bile pasy
ty "ramecky" to uz je klasika u theedge:)Citace:
Původně odeslal DeeKay
ale nahodou sem byl minulej tyden v K2 a "par" fotek na stenach sem tam poznal. a tak velky vypadaly dobre i s tema rameckama. je to uplne neco jinyho nez na monitoru...
Re wong: :-) Jo mám teď v K2 na Veveří fotečky .. budou tam asi do konce února. Je tam 14 fotek 45 x 30 cm v rámech a nasvícený. Fotky ve velkým formátu a ještě když jsou slušně nasvícený tak vypadají vždycky líp než na monitoru.
Tak kdo budete mít cestu kolem tak se tam můžete kouknout ...
libi moc , ale ten ramecek mi taky pripada trosku zvlastni
zase je ale originalni . . .
fotka je to hezka, ale kompozicne by se mi ty dva stromy libily vic vpravo - takhle je vpravo od tech stromu kus mista, ktery v te fotce nema co vyjadrit
kja bych je naopak nechal takhle, zkusil sem si to trochu oriznout a kdyby byly nalepeny vic vpravo tak se me to nelibi a vypada to divne, bylo by to neumerne tezky na pravou stranu dle me
Taky si myslim ze to umisteni je akorat.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Moc pěkná fotka, rámeček bez komentáře... ;)
Dík ;-) Hehe no ty rámečky .. no na to má keždej jinej vkus. Snažil jsem se aby víc vynikla "panoramatičnost" záběru. Bílou jsem volil proto, protože mi víc ladí k těm jemným odstínům na té fotce. Černá se mi na to zdála moc tvrdá.
Na pokraji temnoty
http://theedge.jirulda.com/nature/cave.jpg
.. aneb Homer Simpson v jeskyni :-)
Líbí se mi, ale asi ne nalezené zátiší?
Homer nam nejak pohubnul... :D, jinak líbí, je tam hodne cerny to mam rad ;)
s tím zátiším nerozumím .... ?Citace:
Původně odeslal jan555
Jestli jsi tohle zátiší našel, nebo připravil/upravil?Citace:
Původně odeslal theedge
Ne nic jsem neupravoval, to jsem tak našel. Ten ledouch tam tak vyrostl.Citace:
Původně odeslal jan555
hoodne tmave hoodne pekne.
asi prodam pocitac a koupim si konecne poradnej fotak a zacnu se ucit fotit. nevim ale na cem pak ty paskvily budu photoshopovat :confused:
Tak to gratuluju a klobouk dolů! Něco takového najít a taky to takhle dobře vyfotit je kumšt!Citace:
Původně odeslal theedge
No pokud se chceš focení alespoň trochu věnovat tak mít digitální foťák a nemít počítač je blbost. Photoshop je totiž dnešní fotokomora ( i když třeba konkrétně na této fotce mimo převodu do BW nejsou žádný úpravy).Citace:
Původně odeslal tominek
Re jan555: díky
ja vim nemyslel jsem to samozrejme vazne. ono ja kdyz chci udelat slusnejsi fotku mym uzasnaym Ixusem tak nad ni travim hodiny v PS aby se na ni dalo koukat ;)Citace:
Původně odeslal theedge
No to co tu píšeš platí ale jen pro technickou stránku fotky ... myslím že stejně důležitá, ne-li důležitější je ta obsahová stránka a tam už je zase skoro jedno čím fotíš. Samožřejmě že lepší technika ti někdy umožní líp zrealizovat tvůj specifický nápad ale dobrou fotku sama o sobě nedělá.Citace:
Původně odeslal tominek
no obsahova stranka je samozrejme dulezitejsi ale ja si potrpim minimalne stejne na technickou kvalitu. problem je ze fotim hlavne za spatnych svetelnych podminek (vecer, noc, jeskyne,...) a tam ten sum byva dost casto neodstranitelnej. navic dynamicky rozsah je u takhle maleho kompaktu opravdu k smichu.Citace:
Původně odeslal theedge
Jo pokud fotíš v takových špatných světelných podmínkách, tak je ta technika samozřejmě důležitá. Tam je na to kompakt špatnej.Citace:
Původně odeslal tominek
Hlavne u Ixusu je problem (ac je to skvelej fotacek, mel jsem ho taky), ze je opravdu vhodny spis jen na krajinky a ne na kreativni fotografii, protoze neumoznuje praci s casem a clonou. Teda pokud to uz Canon do Ixusu nenarval :)
trosicku si zaspal dobu ...Citace:
Původně odeslal Asahi
Je to mozny, ale kdyz nevim nazev Ixusu... btw ktery to je Ixus, co uz umi teda prioritu clony a casu?