SUN Java nejde nainstalovat: Jak prinutit windows installer aby delal to co ma
Potrebuji nutne nainstalovat do windows xp sun javu (jre-1_5_0_06-windows-i586-p.exe), ale instalator zahlasi: "Pri pouzivani tranformaci doslo k chybe. Zkontrolujte platnost zadanych transformacnich cest." Je to dusledek padu systemu kdy se stavajici instalace sunu pokazila. Je to klasickej Windows Installer jak ho donutit k cinnosti ? thx
Re: SUN Java nejde nainstalovat: Jak prinutit windows installer aby delal to co ma
A odinstaloval jsi korektně tu předchozí Javu? Já řešil něco podobnýho, taky se pokazila Java, jen na W2k... Zkoušel jsem to různě i v nouzovým režimu atd., ale stejně bylo nakonec jediný řešení - Reinstall celejch Widlí :(
Re: SUN Java nejde nainstalovat: Jak prinutit windows installer aby delal to co ma
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
A odinstaloval jsi korektně tu předchozí Javu? Já řešil něco podobnýho, taky se pokazila Java, jen na W2k... Zkoušel jsem to různě i v nouzovým režimu atd., ale stejně bylo nakonec jediný řešení - Reinstall celejch Widlí :(
ta se poskodila (jeji soubory) a pri pokusu o odinstalaci to nahlasi uplne stejnou chybu
I v nouzáku? Hele tak to ti možná bohužel nezbyde nic jinýho,než mě... Zkoušel jsem x postupů, konzultoval to s xx lidma, ale nakonce jsem musel stejně reinstalovat Winy :(
Tak to zkus promazat rucne(i v Doc&sSett/Data aplikaci, a promenne CLASSPATH + PATH promaznout).
Co treba Java 1.4.2? Nejde, nechces?
Tady asi nebude problém s novou verzí, ale s tím, že je pokažená současná instalace. Doporučím stejný postup jako D_a_v_i_d, v nouzovém režimu odinstalovat, pokud nepůjde pak ručně ukončit tuším jusched.exe nebo java(něco).exe a odstranit ji z registrů z položek run, runservices. Po restartu zkusit opět odinstalaci.
pokud se ti nechce rucne hrabat v registrech jsou na to vselijake "regcleanery". ale rucne je to stejne nejjistejsi. taky sem mel nedavno podobne zlobivej program
No myslim ze Java jinde nez v Uninstall a max. mozna Software klicich v registrech nebude :) Servis taky nema zadny.
takze jsem to nakonec vyresil tak ze jsem na vmware na winxp hodil instalaci a pak vsechno co bylo v Program files/java nahral misto te poskozene instalace a java uz bezi, instalator/odinstalace sice porad hlasi tu chybu ale to je me fuk, hlavne ze to bezi
jeste by to chtelo nejakej dobrej program kterej zapise aktualni stav registru, souboru na disku apod. a kdyz pak nainstaluju nejakej program tak abych vedel kde vsude zanechal stopy, protoze mam problem jeste s instalatorem na scanner od HP, ovladaci SW neni nainstalovanej (trochu se pomichaly verze, komplet dodrbany) ale instalator se vzdy zastavi na tom ze uz instalace existuje