procesy LD**** se snazej spustit prikazovej radek
ld582e
ldd69f
ldd718
ld5274
ld52ce
je to jen vyber ale treba tyhle procesy (nebo programy nebo co to je) se snazej zhruba kazdejch deset minut spustit prikazovej radek
ten nazev se pokazdy meni - vzdycky mi KPF vyhodi okno tak to zakazu a nic jednou sem to povolil a stalo se zhruba to stejny - takze nic (co by bylo na prvni pohled videt)
nemate nekdo tuseni co by to mohle bejt zac?
Ad-Aware pred chvili zjistil nejaky tri tracking cookie tak sem to vymazal uvidime jestli to pomuze
Re: procesy LD**** se snazej spustit prikazovej radek
Ad-Aware je nanic, zkus raději Spybota a začít čistit v nouzovém režimu.
tak sem to projel spyobotem v nouzovym rezimu + jeste pro jistotu adawarem oboje neco malo naslo tak sem to fixnul ale dela to furt, ty procesy se spoustej odsud
c:\WINDOWS\system32\1024\nazevtohoprocesu.tmp
fakt nevim co s tim :S
Mohl jsem ti možná dřív poradit Obnovu systému z nějakého bodu, pokud tu funkci nemáš vypnutou. Jestli jsi nedělal nějaké velké změny můžeš to zkusit. Mimochodem v tom nouzáku se to pokouší taky spustit? Pokud ne, zkus si projet registry nebo se alespoň podívat jaké služby a programy se spouštějí v msconfigu. Pro jistotu názvy, u kterých si nejsi jistý hoď do googlu. Předpokládám, že IE nepoužíváš, ten totiž u většiny spywaru funguje jako lidské mandle, taky je první zasviněný... ;)
no ja samozrejme firefox + NOD32 + KPF a zatim rok bez problemu ... otec na svym uctu ma IE pac zmeny moc nemusi ale stejne zadnej problem nebyl - obnoveni uz asi nepripada v uvahu dela to nejaky ctyri dny a nechci mit na disku zbytecnej bordel tak du prohrabat msconfig ... tezko rict jestli to udelalo v nouzovym rezimu protoze to nenabehne KPF a tudiz mi ani nevyhodi okno jestli chci ten proces povolit nebo ne