No kamos na intraku má dosku s sdram aj s ddram. Osadené má sdramky, má v tom durona. Keby mal osadené ddram a toho durona, fungovalo by to? Nebolo by to nejak obmedzene fsb procakom?
Printable View
No kamos na intraku má dosku s sdram aj s ddram. Osadené má sdramky, má v tom durona. Keby mal osadené ddram a toho durona, fungovalo by to? Nebolo by to nejak obmedzene fsb procakom?
Jasně že by to fungovalo a mělo by to teoreticky(záleží na hodně faktorech) větší paměťovou propustnost. Ale pozor, nemůžeš mít osazené zároveň SDR a DDR!
takze ked kupi ddramky a vymeni ich za sdramky, bude mu to slapat no problem?Citace:
Původně odeslal Millisx
Niektoré dosky ešte potrebovali poprepínať nejaké switche... Možno to nemá každá doska, ale bolo by dobré si to pozrieť v manuále...
Inak by problém nemal byť...
... no nechcem mu kazit radost, ale zaplatit 2 nasobnu cenu za DDR pamate (stare SDR musi dat von a odlozit si ich do suflika alebo predat podcenu) a ziskat tym horkotazko 10% vykonu naviac, to asi nestoji zato.... :(
MARCELINO má 100% pravdu, na takové sestavě se vyplatí skokový upgrade, jinak problém opravdu nebude, není důvod.
To máš pravdu, ale možno má len 64MB SDR a chce to upgradnúť na 256... :wink:Citace:
Původně odeslal Marcelino
Alebo má možnosť zíkať ich za veľmi slušnú cenu a satrých sa výhodne zbaviť...
O výhodnosti nákupu a pomeru cena/výkon silne pohybujem - ale na to sa nepýtal... :wink:
Ja bych do tech DDR teda sek, dyt 256MB SDR stoji stejne jak DDR +/- a navic az bude nekdy upgradovat procesor tak se DDRka budou hodit, pokud to nechce pak prodat komplet.
JJ,ja chci kupovat novou fosnu a koupi dneska fosnu s podporou SDR,to mi nepripada jako dobrej napad :wink:Citace:
Původně odeslal MaPa
jasne ale musis tam prehodit switch,a !nenechat! tam ty Sdramy....Citace:
Původně odeslal Andyno
Na ECS K7S5A,kdyz menis SDR za DDR tak musi prehazovat switch??Jo??Sem nevedel...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
nerikam ze zrovna na tehle ale rikam vetsinou.... je to quli napajeni..musis hold precist cely manualek...Citace:
Původně odeslal SPYKER