Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s tímhle packem? Jestli v něm třeba nejsou nějaké zmršené verze kodeků nebo třeba jestli nedělá nějaké problémy?
Díkec.
Printable View
Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s tímhle packem? Jestli v něm třeba nejsou nějaké zmršené verze kodeků nebo třeba jestli nedělá nějaké problémy?
Díkec.
Já ho používám, není špatný, ale není nejlepší, pár dalších kodeků jsem musel doinstalovat.
Jo používam ale starší verzi 5.0.5.8. a doinstaluji si divx 5.0.5 pro - používám na kódování videa + z Nimo Codecs si naistaluji Mpeg layer 3,popřípadě novější xvid a choděj mě všechny filmy a nahrávání videa přes tv kartu a nemám zbytěčně zaneřáděnej systém.
osobně mam nejradši tenhle http://www.stahuj.cz/multimedia/kode...a-codecs-pack/
je to balík, má víc než 100 kodeků a nikdy sem s nim problém neměl
lol super 49MB ;) ja pouzivam codecpack uz dlhooo vzdy aktualnu verziu a nikdy som nemal jediny problem :) (filmy pozeram, negrabujem,nestriham, virtualdub je pre mna nadavka, tv kartu nemam ;) )
osobně používám verzi codec pack all in 1 6022 + kodek DivX 5.11 a taky mně jde přehrávat všechno video bez problémů:p
no, já měl s Codec Packem párkrát problémy, s ACE Mega nikdy.
jinak, 49MB je problém? ;-)
49 MB pro něj určitě problém není, důležitý je, aby vše stoprocentně fungovalo. Já osobně ty Ace Mega právě stahuju a chci je vyzkoušet.:oCitace:
Původně odeslal Crusheer
datova velkost je pohoda, ale mne to pripada potom prepchate, neviem si moc predstavit naco by som si taku obludu instaloval do PC ked pouzivam nejak 3MB velky allinone, s ktorym som este nenarazil na neprehratelnu vec (teda okrem WMV, ktore codec pack neobsahuje a treba si nahodit zvlast) ...
Nejlepší řešení je vykašlat se na všechny tyhle děsy běsy codec packy, nainstalovat si FFDShow a je klid.
no to, o com je tento thread, je len bezpracna kolekcia, pri instalacii si vyberes co chces alebo nie, ja napr pouzivam ffdshow a aj tak instalujem tento all-in-one, pretoze sa mi nechce rucne hladat ac3 a dalsie blbustky co este potrebujem :)Citace:
Původně odeslal peta303
Ace Mega mám nainstalovaný a vše funguje tak jak má, takže uvidíme. Obsahují fakt těch kodeků hafo:p
Codec packy jsou na dve veci, k nekterym lidem se nektere videa v ruznych kodecich ani nedostanou a ti kterym jo tak neni problem doinstalovat, proto radim, pokud nekodujete tak nej je kombinace Divx a AC3filteru, pripadne ffdshow.
A co K-Lite Codec Pack nebo ještě ten K-Lite Mega Codec Pack?
Ještě k těm ACE mega Pack- taky jsem je kdysi zkoušel ale není to ono je tam moc kodeků a to nedělá dobrotu pamatuji si jak se o dekódování zvuku přetahovali dva až tři kodeky a potom zvuk nešel vůbec.
K-Lite Codec jsem nikdy nezkoušel - neměl jsem potřebu.
...100PRO suhlas, pouzivam len ffdshow a prehravam s nim vsetky videa vratane tych so zvukovou stopou AC3 a OGG-Vorbis, tiez nie je problem pomocou ffdshow prehravat QuickTime videa (mozno ffdshow nezvlada nejake exoticke formaty, ale k tym som sa nedostal ;) )Citace:
Původně odeslal peta303
...jedine na DVD pouzivam nVidia PureVideo Decoder
all in 1 uz nekolik let bez nejmensiho problemu (nedky xvid + divx nekdy ffds - vpodstate podle nalady ;) ). k tomu real a QT alternative + MPC samozrejme. na DVD WinDVD 6 codec. na kompresi z TV DivX 5.11 Pro. vzdy kdyz sem zacal experimentovat s vecma typu nV pure video pripadne jinyma MPEG2 codecama ci codecpackama vyustilo to v totalni bordel a reinstal widli.
Tiež používam AiOCP a až na pravdepodobne jedno poškodené video si poradilo so všetkým. Video len pozerám.
Jakoze sem nemel rad codec packy, tak nakonec jsem skoncil u CCCP. Je zalozeny na ffdshow + MPC (nebo Zoom player) a je urceny hlavne pro anime maniaky. :) Uz me totiz nebavilo hledak kodeky (nebo spis splittery), aby mi sly prehrat veci v mkv, ogm apod. Jedine co pak musim doinstalovat zvlast je QT a Real alternative a XviD kvuli Virtual Dubu...
EDIT: jsem nejak zapomnel na link... :) http://www.cccp-project.net/
AiOCP pouzivam uz hodne dlho a v pohode nemam problem, prehram vsetko .. nieje to ziadna 50 megova hovadina v ktorej je kodekov tolko ze z toho skolabuju registre
Když si člověk ty kodeky sladí, tak je zpokojenej jak blecha.
Než jako já stáhne film v *mkv (Matroshka). <:(
Po instalaci kodeků přímo od výrobce tohodle údajně přelomového a *avi bořícího kodeku, jsem film nerozjel ani v BS Playeru ani v MediaPlayeruClassic s nastaveným Matroshka splitterem.
Prostě mám 700 MB na disku s filmem, kterej nemůžu přehrát ani s pomocí originálního codecu Matrjoška, kua.
Chápu že i vývoj kodeků a videokomprese musí jít dopředu, ale mějme soudnost a takovýhle neformáty neakceptujme, i kdyby stokrát někdo recenzoval, jak je Xvid záhrobní a že tohle je to pravé. :evil:
smázni Matrošku a stáhni s CCCP, můžu jen doporučit.Citace:
Původně odeslal Lord Owl
matroška mi s Allin1 dělala problémy, se CCCP jede úplně v pohodě zatím vše 8)
to JaB: stahuju CCCP. Uvidím. Kdybys měl zájem, můžu ti poslat obrázek toho, co mi vypisuje MPC, když tu bestii nemůže přehrát, ani s matroska codecs.
Tak edit: CCCP nezabírá, ten soubor nebleje ani BSP - píše unknown format, ani MPC, stále ta samá hláška - cannot render.
Taky je možný že ten soubor je poškozenej, protože ho mám z Emuly a tam to není vyjímka.
A jsi si jistý, že to je video soubor? Není to jen nějaký přejmenovaný odpad? Z p2p bych se ani nedivil.
..tak vyskusaj GSpot: http://www.headbands.com/gspot/Citace:
Původně odeslal Lord Owl