-
problem s bootovanim
Neviem kam toto zaradit ale mam pocit ze je to softwarova chyba
Dneska som bol kamosovi instalovat Win XP na novy pc...postupoval som klasicky, rozdelil som disk, supol boot cd, a pri rychlom formatovani sa instalacia zasekla a vyhodilo nejaku chybu cez cely monitor (uz si to nepametam)...
resetol som ho a opakoval dovtedy kym ma to neprestalo bavit(este dodam ze pri nacitavani kernelu sa jednoducho zaseklo bootovanie alebo vyhodilo chybu s nejakym suborom)...potom som zistil ze ma dosku (MSI s raidom - presny typ som si nezaznacil) a dozvedel som sa ze pred instalaciou treba natiahnut ovladace pre raid (neviem ci je to pravda :? )
tak som isiel zase skusat, stlacil som F6, vybral ovladace a pokracoval dalej ale zase sa instalacia zasekla na tej istej chybe
Dalsia vec co sa mi nepozdava je ze ked som ho resetol tak naskocil az na 4-5 raz(vydaval dlhe zvuky s asi 3 sekundovymi prestavkami)a ked nahodou naskocil tak nie vzdy nabootoval
skusal som zmenit aj nastavenia biosu (aj defaultne) ale vzdy to vydavalo tie iste prerusovane zvuky
neviem co s tym mohli by ste mi dat nejake tipy...dik
-
Re: problem s bootovanim
Prvně bych zkusil inovovat bios na desce, je možné, že si nerozumí s pamětmi.
-
Re: problem s bootovanim
Ja typujem pamate. Vacsinou pri tomto komponente vyhadzuje system hlasky ake si nikdy pred tym nevidel :) . Skusit vymenit, pripadne testnut.