Chtěl bych se zeptat jaká je normální teplota tohoto procáku?
Ještě by mě zajímalo kde bere Mainboard Monitoring teplotu casu? Díky Franta
Printable View
Chtěl bych se zeptat jaká je normální teplota tohoto procáku?
Ještě by mě zajímalo kde bere Mainboard Monitoring teplotu casu? Díky Franta
No tak třeba u mě na stole by mohl mít normálně teplotu v místnosti, která teď v zimě na koberci činí cca. 23 stupňů. Protože je ale výš a teplota s výškou roste, tak by možná mohl mít 24 stupňů.
Když bych ale předpokládal, že bych ho nesl v kapse po ulici, tak v tomto mrazivém počasí (aktuální teplota v Praze +1 stupeň) bych mohl uvažovat o rozsahu +1 stupeň až plus cca. 36 stupňů. Nicméně... protože bunda má poměrně velký teplotní odpor vůči tělu a zároveň kapsa není krytá vůči okolí, tipoval bych, že normální teplota by se pohybovala někde kolem deseti stupňů.
To mě přivádí na myšlenku, že když bych procesor strčil do našeho mrazáku k polárkovému dortu, mohl by mít po nějaké době teplotu cca. -20 stupňů. Ale kdo normální by to dělal, že?
...
Mě to ukazuje v Biosu tak +- 34°C, bylo by to možné. Nevím zda-li sem nedal málo pasty mezi porcák a chladič.
Možné by to samozřejmě bylo...Citace:
Původně odeslal frantap
Kámoš měl s BOXem na Winchestru taky lehce přes 30°C...talže si myslim že to odpovídá...Citace:
Původně odeslal frantap
copy that. akorát jsem to nejel žádný můj kámoš, ale já osobně. teplota 30-35 stupňů, podle zátěže. pasta byla nějaká obyč. coolermaster mám dojem ,)Citace:
Původně odeslal Boin
ROFL :)Citace:
Původně odeslal Eagle