Presny Navod na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+ HELP
Tak som hladal ale nenasiel som tu nikde presny Presny kompletny Navod na jednom mieste na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+ (a ine X64), kedze si ho idem za tyzden kupit tak ma to zaujima co a ako nastavit aby som dosialhol co najvyssiu frekvenciu,
co ako mam nastavit (pamete, voltaz, ht, a ostatne) aku mate verziu biosu atd..
MAM ZAUJEM LEN o SUTOCNE RADY S TOUTO SPECIFICKOU ZOSTAVOU
MOJE NARADIE:
1) (bude za tyden) procesor: AMD Athlon64 3700+ BOX Socket 939 BOX
2) (uz mam) mainboard: EPOX 9npa+ ultra
3) (uz mam) 4x 512mb dual chanell KINGSTON PC 400 DDR CL2
4) (uz mam) GAINWARD GF 6600 GT 128mb (uz mam)
5) (uz mam) case thermaltake KANDALF, zdroj Termaltake Butterfly
6) (uz mam) 4x HDD 160GB IBM SATA2
6) chladic BOX (zatial) neskor Bude (ZALMAN CNPS9500 LED alebo, thermaltake Blue Orb II)
AK MATE PRAKTICKE SKUSENOSTI PROSIM PORADTE A NAPISTE MI VASE NASTAVENIA skusenosti
================================================== ========
PROSIM LASKAVO MODERATOROV ABY MI TO NEZAMIKALY, (nejaky: mISHA a podobne)
A UZIVATELOV ABY ZBYTOCNE NEPISALY KOMENTARE CO SA NETYKAJU TEMY
POTREBUJEM PORADIT S TYMTO SPECIFICKYM PRIPADOM
TO GABO: mozes prosim zmazat ten predchadzajuci prispevok:
Presny Navod na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+,
lebo aj tu je par moderatorov co si o sebe myslia.....
DIK HEMAN
Re: Presny Navod na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+ HELP
on to tady nikdo nezmínil, tak je možný že o tom nevíš, ale elementárním prvkem slušnosti a projevem inteligence je bezprostředně po příchodu do určité společnosti zjištění místních zvyklostí a přizpůsobení se jim.
Lidi co si myslí, že zbourají celý systém jsou vždy jen ti, co přišli před půl hodinou a nemají ani páru o tom jak to chodí.
edit: a hele, tady je vlastně tlačítko "nahlásit moderátorům" ;)
Citace:
Původně odeslal heman
PROSIM LASKAVO MODERATOROV ABY MI TO NEZAMIKALY, (nejaky: mISHA a podobne)
A UZIVATELOV ABY ZBYTOCNE NEPISALY KOMENTARE CO SA NETYKAJU TEMY
POTREBUJEM PORADIT S TYMTO SPECIFICKYM PRIPADOM
no mas pravdu SPECIFICKY PRIPAD si sam !!!
Vytvori tu hned 3 thready, nadava na konkretne mena adminov a na koniec este prosi o pomoc ??
bezrozmerna velicina demencie
:mweheh:
No, tohle je proste SPECIFICKEJ PRIPAD :D
Myslim ze tohle je docala vhodny priklad pro ty, co je zajima za co se davaji taga :D
Citace:
Původně odeslal karliko
on to tady nikdo nezmínil, tak je možný že o tom nevíš, ale elementárním prvkem slušnosti a projevem inteligence je bezprostředně po příchodu do určité společnosti zjištění místních zvyklostí a přizpůsobení se jim.
Lidi co si myslí, že zbourají celý systém jsou vždy jen ti, co přišli před půl hodinou a nemají ani páru o tom jak to chodí.
edit: a hele, tady je vlastně tlačítko "nahlásit moderátorům" ;)
WOW to chce potlesk, oprav ma porusil som nejake pravidlo ?,
to neznamena ze ked som napisal 7 prispevkov a stoho 8 blbosti kovli ludom ako si ti nemam paru ako to chodi, skus sa pozriet najprv na seba chlapecku
zabudol si na kriticke detaily ako je vyska stola na ktorom stoji pocitac, presny RAL odtien bedne a nezabudajme na dlzku napajacej snury ... presnu analyzu vzduchu v izbe s pocitacom dufam dodas .. potom sa dockas odpovedi :) ale radsej napis mail, lebo to vidim na to ze sa sem uz nepozries na odpovede :DD
GABO prosim, mozes ZMAZAT moje konto :!: NA TOTO FORUM VIAC NEVKROCIM,
sorry nehnevaj sa, ale Vidim ze na toto forum, pisu sami skuseni uzivatelia s IQ hupacieho konika, a rozumom barovej stolicky, co si o sebe myslia ze nieco vedia ked si o tom niekde nieco precitaju a puzivaju procesory PP06, a svojou tupou obmedzenostou nechapu co je napisane v prisevku, a nedokazu pochopit a odpovedat na konkretny prispevok tak potom sorry,
ja som sa obratil na toto forum o radu a namiesto toho same COOL odpovede od uzivatelov 13+ co musia cpat svoje duchaplne prispevky vsade tam aj kde nevedia ci o konkretnom probleme,
tak na take forum fakt chodit nemusim na to fakt uz nemam naladu ani cas
Citace:
Původně odeslal cluzoe
no mas pravdu SPECIFICKY PRIPAD si sam !!!
to fajn ze som sam, sa necudujem ze sem ludia nechodia a ked chodia tak same lamky co nevedia citat co sa pise v probleme
LEN NECHAPEM PRECO ty A PODOBNY users musia vsade pisat ked sa ich to netyka fakt to nechapem
JASNE SOM NAPISAL PODMIENKY a nezaujimaju ma toje duchaplne uzasne postrehy,
Citace:
Původně odeslal SajmoN
zabudol si na kriticke detaily ako je vyska stola na ktorom stoji pocitac, presny RAL odtien bedne a nezabudajme na dlzku napajacej snury ... presnu analyzu vzduchu v izbe s pocitacom dufam dodas .. potom sa dockas odpovedi :) ale radsej napis mail, lebo to vidim na to ze sa sem uz nepozries na odpovede :DD
OMG DALSI USER co zjedol vsetku mudrost sveta daj si za to 1 s *
fakt nechapem naco sem pisete ked sa vas to netika STE NAOZAJ TAKY BLBY ????
Tvoje zivotnost tu na foru je omezena doubou nez se pripoji libovolny z adminu. Tak si jeste hodne zapostuj .... at si to uzijes.
ROTFLMAO :lol: :D ;D :mweheh:
LOCK