Presny Navod na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+
Tak som hladal ale nenasiel som tu nikde presny Presny kompletny Navod na jednom mieste na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+ (a ine X64), kedze si ho idem za tyzden kupit tak ma to zaujima co a ako nastavit aby som dosialhol co najvyssiu frekvenciu,
co ako mam nastavit (pamete, voltaz, ht, a ostatne) aku mate verziu biosu atd..
MAM ZAUJEM LEN o SUTOCNE RADY nie TEORETICKE
MOJE NARADIE
1) (bude za tyden) procesor: AMD Athlon64 3700+ BOX Socket 939 BOX
2) (uz mam) mainboard: EPOX 9npa+ ultra
3) (uz mam) 4x 512mb dual chanell KINGSTON PC 400 DDR CL2
4) (uz mam) GAINWARD GF 6600 GT 128mb (uz mam)
5) (uz mam) case thermaltake KANDALF, zdroj Termaltake Butterfly
6) chladic BOX (zatial) neskor Bude (ZALMAN CNPS9500 LED alebo, thermaltake Blue Orb II)
AK MATE PRAKTICKE SKUSENOSTI PROSIM PORADTE A NAPISTE MI VASE NASTAVENIA
:!: PROSIM ABY STE TU ZBYTOCNE NEVYPISOVALI LEBO TO ZMAZEM :!: dakujem za pochopenie
Re: Presny Navod na Pretaktovanie AMD Athlon64 3700+
mam velke nutkani to tu hned zamknout, nicmene pockam na nazory ostatnich a dle nich pak uvedu verdikt.
ohledne taktovani je tu totiz hromada threadu. a ze to zrovna neni to cpu a ta deska, kterou jsi uverejnil neni podstatne.
Mno...je mi jasne, ze kdyby heman mohl, tak by mi tenhle prispevek smazal, ale nemuzu se nevyjadrit.
Navody na pretaktovani tu jsou. Jen to chce projevit trochu snahy a zacit hledat.
Dejme tomu, ze mame 10 procesoru od AMD (zjednodusena varianta) a 20 zakladnich desek.
10x20 = 200 ruznych konkretnich postupu
A to do toho jeste nepocitam zbytky sestavy jako hdd, gpu, pameti apod.
Z toho snad kazdemu musi byt zrejme, ze hledat konkretni postupy je nesmyslne. Alespon na foru s rozsahem jaky ma oc4um (neli v celem svete).
tohle mi pripomina jednu damu, co tu jiz nepostuje a jeji dotazy typu, kde a jak koupit pc co pujde max. pretaktovat a za moznost pretaktovani rucit
holt pripada mi to, ze cas techto lidi je nesmirne drahy a dle nich nastesti na foru je dost i.d.i.o.t.u., kteri ze lineho dotycneho mu vse strci pod nos :-(
aby se jeho line panstvo kouklo podle desky do threadu o desce to nic
lock a BAN, please mISHA
Citace:
Původně odeslal mISHA
mam velke nutkani to tu hned zamknout, nicmene pockam na nazory ostatnich a dle nich pak uvedu verdikt.
ohledne taktovani je tu totiz hromada threadu. a ze to zrovna neni to cpu a ta deska, kterou jsi uverejnil neni podstatne.
1.) keby si ma poznal tak by si to tu nepisal ze to zamknes
2.) kludne zamkni ale na to si tu maly panko
3.) nie si tu jedini moderator ani ADMIN
HOWG!