mam 1700 B0 a desku MSI KT3 Ultra 2 a rad bych tam dostal vetsi vcore nez 1.7 V..
diky
Printable View
mam 1700 B0 a desku MSI KT3 Ultra 2 a rad bych tam dostal vetsi vcore nez 1.7 V..
diky
Pokud ti to nedovolí nastavit sama deska (myslím že by to měla umět) tak je konfigurace L11 následovná:
. | | : : |
tj. zleva spojený, spojený, rozpojený, rozpojený, spojený.
Jak rozpojit můstek najdeš ve FAQ :)
dik za radu, deska to umi menit u thoroughbredu od standartniho napeti od -0.025 po +0.1, ktery mam ted 1.6, takze maximum muzu dat 1.7... rad bych tam zkusil dat 1.75, takze musim zmenit to standartni napeti...
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht..._painting.html Tak na týhle stránce jsou ty možnosti změny voltáže. Já bych doporučil 1.65V ,protože nemusíš nic přerušovat stačí přeláknout jeden pin a těch 1.75 by mělo jít nastavit,ale zatím jsem to nezkoušel,čekám až na tebe(teorii zvládám ,ale ta praxe.... :wink: ).
:o :evil: taq to sem netusil ze to dela az takove vjeciCitace:
Původně odeslal tesla
Tak jsem to nakonec zkusil a ...oops funguje to :lol: .Přelakoval jsem druhej můstek z prava L11 a voltáž je 1.75(teda to je hodnota v biosu , Sandra a Speedfan ukazujou 1.73) ,takže můj chudáček JUICB běži na 2400+.Zrovna ho dusím v prime 95 a vypadá spokojeně 8)
no, ja shanim vodivej lak, nevite, jestli ho maj v GM Electronics v Praze? a jeste neco, kdybych nahodou potreboval reklamovat procik, pujde to odstranit tak, aby to nebylo poznat?
jasne ze pude ... v pripade ze si koupis ritelok sl69 tak ho v poho ostranis odlakovacem ...a nemusis se bát ze neco rozleptal ;)Citace:
Původně odeslal tesla
no, a kde ten ritelok sezenu?? :oops:
ty 300,- to je docela dost, ne? nebo to stoji kazdej vodivej lak tolik?
Já jsem ten lak koupil vAPS na Chodově ,je to prodejna autopříslušenství a ta cena je taky kolem 300kč .Ale vodí dobře a to je hlavní :wink: